2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

112 بازدید | 10 پست

من با یه پسر دوستم باهم مشکلی نداریم ولی وقتی دعوامون میشه از من ناراحت میشه یاد خرجایی ک برام کرده می افتم یا کارایی ک برام کرده حالم بد میشه حس میکنم مدیونشم چی کنم خیلی عذابه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خرجایی برات کرده مگه😐

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
پس زیاد دوستش نداری و میخوای ازش دل بکنی عذاب وجدان میگیری. همون بهتر بیخیال هم بشید. 

خب اون ک اره..چون مدت زیادی از آشنایی نمی‌گذره فک میکنم برا دوست داشتن زود باشه

اتفاقا دلم میخاد خرج نکنه ولی زورم بهش نمی‌رسه ک

خوبه حالا برات خرج میکنه تیغت نمیزنه 😉

بعدشم حالا یه خوراکی میخره شق القمر که نکرده حالا گفتی خرج میکنه گفتم شاید برات طلا میخره یا رخت و لباس برات میخره

خب اون ک اره..چون مدت زیادی از آشنایی نمی‌گذره فک میکنم برا دوست داشتن زود باشه

اگه اون واقعی دوستت داره براش وقت بذار ولی عجله نکن. هزینه هم بکنه خودش خواسته. شما به خاطر اینها خودت را تسلیم کسی نکن. 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم.