2777
2789
عنوان

مامانایی که نان اچ آ دادین به بچه هاتون میشه یه سر بزنید اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44373 بازدید | 108 پست
ممنون عزيزم فردا ببرم يه دكتر ديگه ببينم اون چي ميگه و چه شيري پيشنهاد ميده،الان نان اچ آ ميدم پي پي ...

نه نترس نان اچ ا همینِ منم دادم سبزِ سبز میکنه و خیلی خیلی بدبو 

ازمایشارو خودت بده به نطرم

با بچه كوچيك و كرونا خيلي سخته..از نت خريدن راحت تره،البته بقول شما برا اون شيرهاي با نسخه ديگه ادم ...

سرچ کن تو نت ، یه نماد پایین پایین سایت فروشگاهی میندازن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نترس نان اچ ا همینِ منم دادم سبزِ سبز میکنه و خیلی خیلی بدبو  ازمایشارو خودت بده به نطرم

نسخه ايي كه واسه آزمايش ني ني ت نوشته بود رو داري؟

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
اها فك كردم روي شيرخشكه هست😄ممنون

نه سایتی که میخوای خرید کنی....بفهمی معتبره یا نه!

خواهش میکنم😘

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نسخه ايي كه واسه آزمايش ني ني ت نوشته بود رو داري؟

اره عزیزم 

Stool reduction sibstances

Stool calprotectin 

Stool Ph

بعد که ازمایش رو دادی جوابش اومد با شرح حال کامل پسرت که چه شیری الان میخوره خودت چه رژیمی داری و اینا واسه دکتر مقدادی تو اپلیکیشن زوپ‌بفرست نظر بده 

ویزیتت کنه 

منم همونجا باهاش ویزیت کردم مطب هنوز نرفتم دیدم خوبه وقت حضوری هم‌گرفتم واسه ۱۹ اسفند

اره عزیزم  Stool reduction sibstances Stool calprotectin  Stool Ph بعد که ازمایش رو دا ...

اتفاقا دو سه بار همون سايته ويزيت شده با دكتر مقدادي ،مشكلات ني ني رو گفتم و يسري تست رو فارسي گفت كه انجام بدم ولي خب از اونجايي كه امكان پرسش و پاسخ با دكتر نيست نتوستم به نتيجه برسم و هر دفعه ويزيت مجدد ميگرفتم ولي بازم نشد..اخه توصيه هاش هم كلي بود مثلا اسم ده تا شيرخشك رو مياورد! از جمله نئوكيت و نوتراميژن و بيوميل سوي..خب ادم ميمونه چكار كنه

اره عزیزم  Stool reduction sibstances Stool calprotectin  Stool Ph بعد که ازمایش رو دا ...

متاسفانه ما تهران نيستيم و امكان ويزيت حضوريش رو ندارم 

ممنون عزيزم

راستی خون توی مدفوع هم تو آزمایشاش بود یهدم رفت بگم

فردا هم يه متخصص اطفال معروف نوبت گرفتم برم ببينم اون چي ميگه

انشاللع كه مشكل ني ني هامون زودتر حل بشه و بسلامت بزرگ بشن

اتفاقا دو سه بار همون سايته ويزيت شده با دكتر مقدادي ،مشكلات ني ني رو گفتم و يسري تست رو فارسي ...

بمنم سه تا شیر گفت یکیش که اصلا نیست از اون دوتام من از هرکدوم یه دونه گرفتم که امتحان کنم ببینم کدومش بهتر میسازه به بچم فعلا که آل ۱۱۰ خوب بودا با اشتها میخوره 

بیومیلم ال اف رو‌گفته بود اونم گرفتم دیروز دوتاشم وا کردم چون آ ال خوشمزه تر بود اون رو اول دادم به پسرم