منم از این داروخونه های انلاین زیاد خرید کردم مخصوصا مثبت سبز و داروکده
من الان یه تعداد بالایی پپتی جونیور دارم پپتی هم ۸ تا داشتم دیروز دادم به یهدخانمی که بچش نیاز داشت و گیرش نیومده بود، اینارو گرفته بودم چون اون دکتر بیسواد بمن گفته بود الرژی به پروتیینِ گاوی داره ولی شانسی که من اوردم بعد از مدتی که شیر خودم رو کتمل قطع کرده بودم و پپتی جونیور میدادم به پسرم صورتش بدجوری اگزما شد که از اونجا فهمیدم تگزمای صورت پسر من ربطی نداره به تعذیش و بخاطرِ تعریق و چسبیدنش به منِ که همون با دستمال نخی کاملا برطرف شد،
بعدم بدجور یبوست شد با جونیور که هیچ جورِ درست نمیشد ترنجبین روغن و ماساز و هرکاری بگی کردم،وقتی وارد روزِ ششمِ کار نکردن شکمش شد خدارو شکر چووون خیلی شیر داشتم شیزم بند نیومده بود بعد ۲۰ روز گفتم به جهنم الرژی یکم شیر هودم رو بدم بلکم شکمش کار کنه
شیرم رو دادم و بعد سه چهار ساعت شکمش حسابی کار کرد چند دفعه پشت سرِ هم ،
دیگه گفتم چند روز بدم که وصعیت روده هاش بهتر شه که اینجوری که دادم دیدم نه خونی نه هبچی تو مدفوعش نیست با دکتر مقدادی مشورت کردم و یه سری تست داد که اونجا بود که فهمیدیم الرژی پسر من به لاکتوزِ نه پروتیین گاوی که دکتر پریسا محققی ببسواد بدون هیچی از روی یه جوش و اگزمای صورت بما گفت که الرژی به پروتیین گاویِ