2777
2789
عنوان

مامانایی که نان اچ آ دادین به بچه هاتون میشه یه سر بزنید اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44435 بازدید | 108 پست
شايد حساسيت به لاكتوز شير من رو هم داره! ولي واسه اون راه حلش سخته اخه هم قطره لاكتاز بسختي پيد ...

احتمالش زیادِ یه دونه گیر بیاری واسه یه ماهتون کافیِ چون خیلی قطره هاش ریز ریزِ 

بعدم این رو حتما میخوره چوون قطره اش به شدددت شیرینِ بچه ها عشق میکنن وگرنه بچه ی منم اد نمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووف عجب مسير طولاني شد مغزم هنگ كرد😂😂يعني اييينقد نايابه پپتي جونيور و پپتي😓😓😓 البته خودمم ا ...

منم از این داروخونه های انلاین زیاد خرید کردم مخصوصا مثبت سبز و داروکده 

من الان یه تعداد بالایی پپتی جونیور دارم پپتی هم ۸ تا داشتم دیروز دادم به یهدخانمی که بچش نیاز داشت و گیرش نیومده بود، اینارو گرفته بودم چون اون دکتر بیسواد بمن گفته بود الرژی به پروتیینِ گاوی داره ولی شانسی که من اوردم بعد از مدتی که شیر خودم رو کتمل قطع کرده بودم و پپتی جونیور میدادم به پسرم صورتش بدجوری اگزما شد که از اونجا فهمیدم تگزمای صورت پسر من ربطی نداره به تعذیش و بخاطرِ تعریق و چسبیدنش به منِ که همون با دستمال نخی کاملا برطرف شد،

بعدم بدجور یبوست شد با جونیور که هیچ جورِ درست نمیشد ترنجبین روغن و ماساز و هرکاری بگی کردم،وقتی وارد روزِ ششمِ کار نکردن شکمش شد خدارو شکر چووون خیلی شیر داشتم شیزم بند نیومده بود بعد ۲۰ روز گفتم به جهنم الرژی یکم شیر هودم رو بدم بلکم شکمش کار کنه 

شیرم رو دادم و بعد سه چهار ساعت شکمش حسابی کار کرد چند دفعه پشت سرِ هم ،

دیگه گفتم چند روز بدم که وصعیت روده هاش بهتر شه که اینجوری که دادم دیدم نه خونی نه هبچی تو مدفوعش نیست با دکتر مقدادی مشورت کردم و یه سری تست داد که اونجا بود که فهمیدیم الرژی پسر من به لاکتوزِ نه پروتیین گاوی که دکتر پریسا محققی ببسواد بدون هیچی از روی یه جوش و اگزمای صورت بما گفت که الرژی به پروتیین گاویِ

گوشت گوسفندی، سیب زمینی، برنج، مرغ، هویج، سیب  ، موز و.... اصلا آلرژن نیستن من با همین چیزا غذ ...

اگه پپتی جونیور گیرت نیومدا من دارم چون شیر پسرمم عوص کردم و نیازم نیست ۲۰ تایینا دارم تا ۱.۵  هم وقت داره

اگه پپتی جونیور گیرت نیومدا من دارم چون شیر پسرمم عوص کردم و نیازم نیست ۲۰ تایینا دارم تا ۱.۵  ...

من فعلا راحت پیدا میکنم، داروخونه شبانه روزی همیشه داره

۱۸ ماهش خداروشکر غذا میخوره ماهی دوتا بیشتر لازم نمیشه!

ولی تاپیک بزن خیلیا دنبالشن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اهان اره منم کولی بیبی میدم  بعد مانلی جان شما قطررو حذف کردی دخملت اوکی شده؟ یا شیر بدون لاکت ...

شیرش بیومیل سوی که برای حساسیت به پروتیین گاویه ولی لاکتوزم نداره. ولی دکتر بخاطر شیر خودم داد .شبا بزور شیر خودمو میدم از وقتی قطره رو قطع کردم خدادوشکر اذیت نشده خود دکترم گفت نزدیکای چهارماهگی دیگه اوکی میشن میتونی چندروز قطره رو قط کنی ببینی بازم نفخ یا اسهال داره یا نه

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
نه اونقدرا میگم ، جونیور راحت تر پیدا میشه! . بستگی داره من از اناردارو، مثبت سبز ، داروخونه فردوس ...

با بچه كوچيك و كرونا خيلي سخته..از نت خريدن راحت تره،البته بقول شما برا اون شيرهاي با نسخه ديگه ادم مجبوره حضوري بره

راستي نماد اعتماد چيه؟

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
چی بگم اینم حرفیِ  امپرازول میدی؟

امپرازول و پنتوپرازول ساختني بصورت شربت دادم اول كه خيلي بد مزه بود نخورد الان اس امپرازول بصورت ساشه هست اونو ميدم

ای جان پسرت ابانیِ؟ پسر من ۸ آذر دنیا اومد البته قرار بود ۲۶ ام دنیا بیاد عجله داشت، خودت چندی ای؟

اره آبانيه

١٤ آذر بود موعد زايمانم،كه سزاريني بودم واسه ٤ آذر نوبت زد واسم ولي ني ني عجله داشت كيسه آبم پاره شد و يك هفته زودتر سزارين شدم خودم ٦٩

منم از این داروخونه های انلاین زیاد خرید کردم مخصوصا مثبت سبز و داروکده  من الان یه تعداد بالا ...

اتفاقا منم نان اچ آ شروع كردم يبوس شد با همون دو سه وعده خوردن..بعد تا پنج شش روز ديگه بهش ندادم و فقط شير خودم دادم ولي بازم اصلا كار نكرد كه مجبور شدم شياف بذارم واسش. 

خدا رو شكر فهميدي حساسيتش به لاكتوز بوده نه پروتئين گاوي.

كاش برا ني ني منم درخواست بدن تا انجام بدم و متوجه بشم..واكنش ني ني من به موادي كه بهش حساسيت داره اول استفراغ شديد و بعدش جوشاي قرمز سر سفيده.

دكترا همون اول چشم بسته به مادري كه داره شير ميده و نياز به لبنيات داره ميگن لبنياتو حذف كن كامل! اخه اول بررسي كنن بعد اينجوري بگن

اگه پپتی جونیور گیرت نیومد من دارم نگران نباش تا ۱.۵ سال هم وقت داره

ممنون عزيزم فردا ببرم يه دكتر ديگه ببينم اون چي ميگه و چه شيري پيشنهاد ميده،الان نان اچ آ ميدم پي پي ش كامل سبزه! و خيلي بد بو..نميدونم ايراد داره كه سبزه يا نه