2777
2789
عنوان

مامانایی که نان اچ آ دادین به بچه هاتون میشه یه سر بزنید اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44360 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیش منفی بود؟ مقدادی دید جواب رو؟ 

خاک برسر آزمایشگاه . شوهرم گفته پی اچ و مواد احیا کننده هم آزمایش بشه که نکردن.

تو زوپ فرستاده نتیجه رو هنوز ندبده.

راستی شما نان میدید مدفوع پسرتون سبز نیست:؟

خاک برسر آزمایشگاه . شوهرم گفته پی اچ و مواد احیا کننده هم آزمایش بشه که نکردن. تو زوپ فرستاده نتیج ...

من در حال حاظر نان آ ال ۱۱۰ میدم چرا سبز شده 

کلا شیرای دارویی مدفوع بچه هارو سبز میکنن در صورتی که بچه ها اصلا شیر مادر نخورن

@آناد_مهري

@ضحی30  

بچه ها اوضاع ني ني هاي شما چطوره الان؟

راستي ازمايش كلپروتكتين واسه عدم تحمل لاكتوزه يا حساسيت به پروتئين گاوي؟

آزمايشات مربوط به عدم تحمل لاكتوز و حساسيت به پروتئين گاوي ميدونين چيا هستن؟خونه يا مدفوع؟

آناد جون ازمايشاتي كه گفتي الان ميخوام انجام بدم خيلي لطف كردي عزيزم فقط ميخوام حساسيت به پروتئين گاوي و عدم تحمل لاكتوز حتما باشه...ديگه خسته شدم 

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
@آناد_مهري @ضحی30     بچه ها اوضاع ني ني هاي شما چطوره الان؟ راستي ازمايش كلپروتكتين ...

سلام عزیزم خدارو شکر دلدرهای بچه ی من خیلی لهتر شد و الان شیر بدون لاکتوز میخوره 

کالپرتکتین واسه عدم تحمل لاکتوزِ فک کنم و اگه خون تو مدفوع باشه نسونه ی آلرژی پروتیین‌گاویِ

@آناد_مهري @ضحی30     بچه ها اوضاع ني ني هاي شما چطوره الان؟ راستي ازمايش كلپروتكتين ...

سلام سارا جان. امیرعلی جان خوبه؟

کالپروتکتین برای عدم تحمل لاکتوزه. من انجام دادم منفی بود اما ازمایشگاه خنگ اسیدیته و مواد احیا کننده رو انجام نداده. حالا به شوهرم گفتم هفته دیگه این دو مورد با آزمایش ادرار  نمونه بدم ببره انجام بده. مشکل پسر من نفخه. خیللللی نفخ داره.  من غذای کمکی که سروع کردم فعلا نکسیومشو قطع کردم. گریه اش کم شده اما همش باید تو بغل باشه. زمین باشه گریه میکنه هنوز. دیگه خودمون داغون شدیم. تتبلم هست به خودش یه تکون نمیده. اگه چهاردست و پا بره دیگه بغل بودن کم کم از سرش میفته

سلام عزیزم خدارو شکر دلدرهای بچه ی من خیلی لهتر شد و الان شیر بدون لاکتوز میخوره  کالپرتکتین و ...

مرسي عزيزم

واي الان ديدم جوابتونو گلم مرسي لطف كردين 🌹

سلام سارا جان. امیرعلی جان خوبه؟ کالپروتکتین برای عدم تحمل لاکتوزه. من انجام دادم منفی بود اما ازما ...

ضحي جون پسرامون كه واقعا تركوندن با اين سطح از گريه و رفلاكس و كلا همه چي..الهي كه سالم باشن 

اتفاقا دو سه بار همون سايته ويزيت شده با دكتر مقدادي ،مشكلات ني ني رو گفتم و يسري تست رو فارسي ...

زیزم میشه فگین من دخترم خون مخفی و عفونت نداشت ولی رگه خونی دیدم. ایا دکتر مقدادی خون نخفی رو ملاک الرژی میدونن؟

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
زیزم میشه فگین من دخترم خون مخفی و عفونت نداشت ولی رگه خونی دیدم. ایا دکتر مقدادی خون نخفی رو ملاک ا ...

سلام گلم اره فک کنم ویزیت شو آنلاین اگرم تهرانی که حضوری برو خیلی بهتره

توجه توجه

با سلام

فروش انواع شیر خشک رژیمی شامل نئوکیت الکر کومیداژن الفامینو اپتامیل اچ ا اپتامیل پپتی اپتامیل پپتی جونیور ببلاک اچ ا ببلاک ال اف ببلاک کامفورت نان کامفورت نان اچ ا نان ا ال صدوده بیومیل سوی بیومیل ال اف ایزومیل ان جی اپتامیل پی دی اف /////انواع شیر خشک نیوزلند به سفارش عرب شامل اپتامیل اچ ا گلدن گات سیمیلاک هیپ قطره بای بای شربت پانادول قطره ایزی کول بیبی نکسیوم ترک بیست و چهل زادیتن اصل سویسی زادیتن ترک و .........

۰۹۹۴۱۶۱۸۹۴۱_۰۹۹۴۱۶۱۸۹۴۱_۰۹۹۴۱۶۱۸۹۴۱

اره عزیزم  Stool reduction sibstances Stool calprotectin  Stool Ph بعد که ازمایش رو دا ...

آناد جان جواب اینها رو یادته چجوری بود که تشخیص لاکتوز دادن؟دختد من چربی تو مدفوع نداشته قندهای احیا کنندم زده منفی phزده 8 و کالبروتکتین زده  بالای 50 که ازمایشگاه میگه بین 50 تا 200 نمیدونم این نشون دهنده حساسیت به لاکتوزه یا پروتین گاوی