2777
2789
عنوان

چجوری مثل ۳۰ ساله ها بنظر برسم؟

687 بازدید | 42 پست

میخوام بزرگتر از سنم و قیافم نشون بدم...

هم از لحاظ ظاهری هم رفتاری

چه باید کرد ای شب زنده داران 🤗

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
برو بالا منبر حرف بزن 

واقعا؟ 😂

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره  حرفهای بزرگتر از خودت بزن  فلسفی منطقی الان چنسالته؟

میخوام از اصلمم زیاد دور نشم   تو فاز نصیحت نیستم

دیگه چه کارایی بکنم

۲۱

من نزدیک سی سالمه بیا جامون رو عوض کنیم ؛ ولی بذار یادت بدم یا ازت نظر نخاستن نظر نده تو چیزی که به تو مربوط نیست حتی اظهار نظر هم نکن ؛ لباس های شیک و ساده بدوش ؛ آروم باش ؛ زیاد آرایش نکن ؛ زیاد حرف نزن ؛ به هیچ وجه به هیچ آدمی نچسب نه پسر نه دختر نه حتی خانوادت ؛ به خودت متکی باش و مستقل و پر از اعتماد به نفس اینا همش راه های جذاب بودن و سی ساله بودنه 

یکم رسمی تر و خانومانه تر تیپ بزن

عطرهای سنگین تر بزن..

آرایش رو هو رعایت کن..

تو رفتارت، خصوصا متانت و وقار خیلی تمرین کن..

البته اینا برای بزرگتر به نظر رسیدنه، نه لزوما ۳۰ ساله

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
صبر کن سی سالت بشه بعد تاپیک میزنی چطوری هجده ساله به نظر برسم!!!

خب الان که میخوام ۳۰ بنظر برسم تا اون موقع هم خدا بزرگه   

ولی اینکه همه بهم‌میگن  کوچیکتر از سنت نشون میدی خیلی اذیتم‌میکنه.....

یکم رسمی تر و خانومانه تر تیپ بزن عطرهای سنگین تر بزن.. آرایش رو هو رعایت کن.. تو رفتارت، خصوصا م ...

ممنوونم 🙏🙏

من نزدیک سی سالمه بیا جامون رو عوض کنیم ؛ ولی بذار یادت بدم یا ازت نظر نخاستن نظر نده تو چیزی که به ...

درسته واقعا استقلال و با اعتماد بنفس بودن ادمو قدرتمند نشون میده

من این دوتارو ندارم 

ممنوونم🙏

ممنوونم 🙏🙏

🙏🏻🌹🙏🏻

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .