س میخوام راهنماییم کنین بچه ها.من شوهرم دچار مشکل اعتیاد شده تا حالا چندین بار ترک کرده ولی بازم نتونسته و رفته ادامه داده.ویژگی های مثبت اش اینکه خیلی دوسم داره برام هیچی از نظر مالی کم نزاشته مهربونه دلسوزه اهل بحث و دعوا و نمیدونم کتک کاری نیست.ویژگی های بدش اینکه اعتیاد باعث شده سرد مزاج بشه و رابطه ی زناشوییمون خیلی کم شده، صبح که میره بیرون تا ساعت ۱و۲شب خونه نمیاد یا اگه خونه باشه خوابه.محبت کلامی یا حرف زدن اصلا نداریم یا خیلی کمه
چهره اش بخاطر اعتیاد یه مقدار تغییر کرده و لاغر شده و منم بچه میخوام اما رابطه اصلا نداریم خیلی حرص میخورم در حدی که قلبم درد میگیره همش کارم شده گریه و داد وبیداد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم چون اعتیاد داره حوصله دادوبیداد و محبت و کتک کاری و نداره وگرن......درک میکنم واقعا خیلی سخته ...
سعی کن راضیش کنی بره کمپ و بعدش ک ترک کرد همش کلاس بفرستش من عموم اعتیاد داشت ب تریاک فرستادنش کمپ الان ۶ ساله ک پاک شده و همیشه کلاستشو میرع میگه اگه نرم بازم میوفتم تو دام اعتیاد باید راضیش کنی و بهش امیدبدی
خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝