2777
2789
عنوان

از حول شوهر افتاد تو دیگ

215 بازدید | 6 پست

یه دوستی دارم استاد دانشگاهمون که همه مسخره اش میکردن عاشقش شد و رفت خواستگاریش،،،من و دوستام و همه گفتن نکن اینکارو .خودشم نمیخواست پسره رو..ولی پدر مادرش گول سمتشو و استاد دانشگاه بودنشو خوردن و به زور عروسش کردن...حتی تا یکماه دوستم نزاشته بود طرف دست بهش بزنه بخاطر بی علاقگیش...الان پدر مادر دختره مثل چی پشیمونن...پسره توانایی جنسی نداره چون سنش خیلی بالاتره وضع مالی معمولی..خانواده اش مدام خونه ی دوستم هستن از شهرستان و دوستم مثل کلفت براشون شده...یه چشمش اشک یه چشمش خون..مادرش میگه بگو تورو خدا طلاق بگیر ..🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناتوانی جنسیشو دوستت بهت گفته؟ چقده اختلاف سنیشون؟ استاد کدوم دانشگاهه؟معمولا که وضعشون خوبه 

بله مادر دوستم گفته اسپرمش ضعیفه...دانشگاه تهران ..۱۵ سال اختلاف سنی دارن ..

ناتوانی جنسیشو دوستت بهت گفته؟ چقده اختلاف سنیشون؟ استاد کدوم دانشگاهه؟معمولا که وضعشون خوبه 

نه اگه وضعش خوب بود الان ۱۳ ساله تو خونه های سازمانی پاکدشت که مال دانشگاه هست میشینن ،یه خونه نتونسته بخره تو تهران...دوستم خونش تو تهران بلوار ارتشه مینی سیتی بلدی؟؟..فکر کن ازونجا رفته اونجا میشینه...