2777
2789

من یک هفته پیش رفتم دکتر زنان برام سونو و آزمایش نوشت ،تو مطب هم زده تا یک هفته جواب آزمایش رو بیاریدبه دکترنشون بدید ویزیت مجدد نمیگیریم،منم امروز روز نهم بود که جواب آزمایشمو بردم و دوباره ،۶۰تومن ویزیت ازم گرفت،حالا شوهرم میگه چرا دوباره ویزیت دادی،  چون هفته پیش که رفتم پیش دکتر فقط برام آزمایش و سونوگرافی نوشت کار دیگه ای نکرد

لایک نکن😬  خدایی که به شدت کافیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ایناها نمیشه طرف شد  خودشون میدوننو خدای خودشون

آره والا،منم دیگه براشون فاتحه میخونم که برم مطبشون،اصلا دکتره خوبی نیست فقط هی دارو الکی میده که مجبور شم هی برم مطب،الان یکساله برام کاری نکرده

فدا سرت گلم اینقدر از این ویزیتا از ما گرفتن که خدا بگه بس

بخدا از پارسال واسه یه. تنبلی تخمدان ساده دو سه میلیون خرج کردم ولی درمانم نکرده خیلی دلم سوخت امشب

بخدا از پارسال واسه یه. تنبلی تخمدان ساده دو سه میلیون خرج کردم ولی درمانم نکرده خیلی دلم سوخت امشب

ملت همینن دخترم پارسال سرما خورده بود داروهای عجیب و غریب میدادن اخرش خودن با اویشن خوبش کردم

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤

دکتر من یه ساعت بعدشم ببری ویزیت میگیره بعد معاینه میکنه بیای بیرون پول جدا میدی صدای قلب وسونو جدا نمیدونم ویزیت برای چی

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝