2777
2789
عنوان

جذب همه

148 بازدید | 13 پست

دیدین بعضیا وقتی ادم باهاشون حرف میزنه نمیخواد کلا تموم شه انقد خوب آدمو جذب میکنن

راهکار دارین بگین؟؟

واسه جذب همههه

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربون باش 😊

همه جذبت میشن

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
مث من  هیشکی دلش نمیاد با من خداحافظی کنه  یکی میگفت مهره مار داری گفتم نه به جون خودم&n ...

منم میخوام دقیقا اینجوری باشم

چطوری؟؟

منم میخوام دقیقا اینجوری باشم چطوری؟؟

ببین من اخلاقای خودمو میگم 

ریا نباشه ها 

من مهربونم بیش از حد یعنی تا بتونم بذل و بخشش میکنم 

موقعی کسی نیاز به کمک داشته باشه یعنی کار های خودمو میذارم کنار اول به اون کمک میکنم 

در قبال کمکی که میکنم هیچ انتظاری ندارم 

البته ذاتی از همون بچگی همه دوسم داشتن 

ببین من اخلاقای خودمو میگم  ریا نباشه ها  من مهربونم بیش از حد یعنی تا بتونم بذل و بخشش ...

میدونی واقعا من هم همینطور هستم باور کن انتظار تشکر هم از کسی ندارم اما نمیدونم چرا اصلا شانس ندارم خوبیم به چشم کسی نمیاد هیچ با بدی تمام جوابمو میدن یعنی همیشه از خوبیام زخم میخورم قدردانی نمیخوام اما خیلی قدرنشناسی میبینم😔

میدونی واقعا من هم همینطور هستم باور کن انتظار تشکر هم از کسی ندارم اما نمیدونم چرا اصلا شانس ندارم ...

ببین جواب خوبی بدیه 

خودم جواب بعضی کارامو گرفتم 

بعضی وقتا باید خودتو لعنت کنی که چرا به فلانی خوبی کردی و اینجوری جوابتو داره 

ببین به نظر من هیچوقت از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باش 

ببین جواب خوبی بدیه  خودم جواب بعضی کارامو گرفتم  بعضی وقتا باید خودتو لعنت کنی که چرا ب ...

من که با خوبی هیچکی جذبم نمیشه بدتر با خاک یکسان میکنن😔😕

به نظر من اینکه همه جذبت بشن اصصصصلا خوب نیس چون بعضیا مثه کنه می چسبن همش باید ازشون فرار کنی

برا جذاب بودن هم باید جذاب حرف بزنی نمی دونم چطور توصیفش کنم یعنی خاطره های مسخره هم قشنگ تعریف کنی ولوم صدا هم مهمه، همیشه خندرو بودن هم مهمه منظورم از همیشه بستگی به موقعیت داره نه اینکه هنوز چند دقیقه از اشناییت با چند نفر نگذشته همون اول شوخی رو شروع کنی چون اینجوری میگن طرف نچسبه