آجی مدیر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 عنوان خانوم های که دنبال کسب در امد هستن | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 44 پست ایران کارمنده .یک شرکت .معطبره که خودم دارم کار میکنم .و کسب در امد میکنم .خیلی خوبه .توی خونه میتونی راحت چول در بیاری خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 1399/10/30 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژاانداارک عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 653 بله ۳۹ هزار که میتونی تو همون ساعت اول پولت رو در بیاری خیللللللللی زیاد شدن این شرکت های این مدلی،و یه چیزی که خیللی عجیبه و باعث عدم اعتماد میشه همین هزینه گرفتنه😐😐😐اخههههه چه معنی داره واقعاااا🙄🙄😒ادم میره سر کار پول بگیره یا پول بددده🤥🤥🤥
لالابيبي عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1441 كاري ك اول ازتون هزينه ميگيره دروووووغهههععكلاهبرداريهههههيچكس وارد اين كار نشه ٤٠ تومن رو هم از دست ميدينجمع كن تو هم بساطتو دس دس ماشالا ماشالا
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 من خودم خانه دار هستم و راحت دارم پول در میارم .خیلی راحته کار هاش خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
banooyebahaar8009 عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 1197 من خودم خانه دار هستم و راحت دارم پول در میارم .خیلی راحته کار هاش خب بگو چیکار میکنی مثلا؟ یکم توضیح بده
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 كاري ك اول ازتون هزينه ميگيره دروووووغهههعع كلاهبرداريهههه هيچكس وارد اين كار نشه ٤٠ تومن رو هم از ... شما میتونی نیای .مجبورت نکروم بیای توی تاپیک من .ادرس پلیس فتا هم دادم برو ببینم .مجوز داره .ادرس .شماره تلفن ثابت .همراه هم هست خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 خب بگو چیکار میکنی مثلا؟ یکم توضیح بده اگه میخوای بدونی .بیا خصوصی تا ادرس سایت بدم خودشون قشنگ راهنماییت کنن . خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
لالابيبي عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1441 شما میتونی نیای .مجبورت نکروم بیای توی تاپیک من . ادرس پلیس فتا هم دادم برو ببینم .مجوز داره .ادرس ... من هر تاپيكي دلم بخواد ميرمتو هم ميخاي جيب يه عده خالي كنيفتا متا هم كلكتونهگزارش بزنين براش دس دس ماشالا ماشالا
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 خیللللللللی زیاد شدن این شرکت های این مدلی، و یه چیزی که خیللی عجیبه و باعث عدم اعتماد میشه ... شما جایی میری واسه استخدام .واقعا چیزی ازت نمیگیرن .هیچی فکر نکم ۳۹ تومن پولی باشه خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 من هر تاپيكي دلم بخواد ميرم تو هم ميخاي جيب يه عده خالي كني فتا متا هم كلكتونه گزارش بزنين براش نمیدونم عقده چی رو داری .ولی برات ارزوهای خوب دارم خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
لالابيبي عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1441 نمیدونم عقده چی رو داری .ولی برات ارزوهای خوب دارم 😂جمع كن بابا جمع كندزدي به روش اينترنتي دس دس ماشالا ماشالا
ژاانداارک عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 653 شما جایی میری واسه استخدام .واقعا چیزی ازت نمیگیرن .هیچی فکر نکم ۳۹ تومن پولی باشه شما میری استخدام چیزی ازتون میگیرن🤔🤔
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 شما میری استخدام چیزی ازتون میگیرن🤔🤔 بله .کلی دنگ فنگ داره .اینو کپی کن .اونجا برو .اینقد به فعال شماره کارت به کارت به فلان .ارگان .نرفتی ؟؟؟ خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
ژاانداارک عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 653 بله .کلی دنگ فنگ داره .اینو کپی کن .اونجا برو .اینقد به فعال شماره کارت به کارت به فلان .ارگان . نر ... کجاها رفتی استخداااام😅جای مناسبی نرفتی عزیزم موفق باشی
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 هر جور مدرکی بخواید بهتون میدیم تا از معطبر بودن این کار اگاه بشید خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 کجاها رفتی استخداااام😅 جای مناسبی نرفتی عزیزم موفق باشی نخواستم منشی بشم که چیزی هم بهشون بدم .کار درست حسابی .حساب کتاب داره خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد