2777
2789
عنوان

افسردگی بارداری

151 بازدید | 21 پست

نمیدونم اسمشو میشه گذاشت افسردگی یا نه

ولی من یه مدت اخلاقم عوض شده یعنی از اول بارداریم اینجوری نبودم 

مشکلی ندارم اما یه دقیقه بعدش شروع میکنم به گریه کردن

اکثرا بخاطر چیزای الکی ناراحتم و عصبی

خودم دیگه از این همه گریه ای که میکنم خسته شدم

خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو نی نی اثر میذاره ها

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

منم همینطور ۷ماهمه🥴🥴🥴شوهرم بهم میگه صغرا گریه کن

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋

دوران بارداری دوران سختیه، برعکس چیزایی که تو فیلم و تلوزیون دیدم 

برای من که اصلا دوره ی راحتی نبود، خیلی پریشون احوال بودم  هم خودم هم اطرافیانم که مراعات نمیکردن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

منم همینجوری شدم ...خیلی گریه میکنم ...

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

منم اینجوریم،یه روز خوب و سرحالم،یه روز دپرسم،از هفته۳۰ بدتر شدم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
تو خوبه فقط گریه میکنی من شوهرمو رسما عین سگ پاچشو میگیرم بد اخلاق بهونه گیر و تنبل شدم بی حوصله هم ...

من مثلا دیشب با شوهرم بحث کردم بعد خودم دلم براش میسوزه و میگم گناه داره و بخاطر اونم میشینم گریه میکنم

خدایا شکرت 
من مثلا دیشب با شوهرم بحث کردم بعد خودم دلم براش میسوزه و میگم گناه داره و بخاطر اونم میشینم گریه می ...

تو اوضات خوبه ب خودت امید وار باش😂من 40 روزه زندگی ندارم یا گریه میکنم. یا با شوهرم دعوا میکنم یا خوابم. یا دارم بهونه میگیرم. یاهم دارم به اونایی که در حقم بدی کردن فوش میدم