2777
2789
عنوان

میخوان بچه های ابجیمو بگیرن ازش😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 37 پست
نه ادم روانی بدتره،اگه درامد داره قانونی اقدام کنه،،تا سرپرستی بچه ها بیاد با مامان بابات قائم بشن

خواهرم درامد نداره

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدن صورتجلسه کردن ابجیم خیبی اروم و بی سر و زبونه.اعتیاد رو چون کمپ اشنای خانواده‌شون بوده نتونستن ...

لوازم خونه جهزیه خواهرتونه؟

پس یکم سخت شد شرایط چون باید ثابت بشه معتاده.

فعلا بچه رو ببرن جایی خونه نباشن تا موقع دادگاه اون صورت جلسه و هم تقدیم قاضی کنن 

لوازم خونه جهزیه خواهرتونه؟ پس یکم سخت شد شرایط چون باید ثابت بشه معتاده. فعلا بچه رو ببرن جایی خو ...

لوازم خونه برامون مهم نیست حتی پول پیش خونه رو هم که مال خواهرمه و بابام داده و قولنامه به اسم خواهرمه هم برامون اهمیت نداره.بچه رو کجا بفرسته هرجا بفرسته میرن برمیدارنشون .باید تا دادگاه تحمل کنه دوری از بچه رو؟؟اعتیاد رو با رشوه از شیشه تغییر دادن به تریاک یه نامه هم گرفتن که فلانی فلان تاریخ در کمال سلامت کمپ رو ترک کرده

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
لوازم خونه برامون مهم نیست حتی پول پیش خونه رو هم که مال خواهرمه و بابام داده و قولنامه به اسم خواهر ...

ببین عزیزم این بحث دعواست اصلا ب هیچ وجه نباید کوتاه بیاین.

یعنی چی ک برامون مهم نیس؟وقتی اونا تا این حد پرروهستن چرا شما نجابت ب خرج بدین؟؟؟؟

بله متاسفانه.

ای وای یعنی دادگاه هم تایید کرده سلامتشو؟

ببین عزیزم این بحث دعواست اصلا ب هیچ وجه نباید کوتاه بیاین. یعنی چی ک برامون مهم نیس؟وقتی اونا تا ا ...

سلامتشو تایید نکرده اما ازمایشم نداده گفته این مدرک میگه این مرد اعتیاد به تریاک داشته و ترک کرده.میدونید خانواده بی ابرویی هستند واسه همین خواهرم کوتاه میاد فقط بچه هاشو میخواد که اینا دارن زورکی میبرن

سلامتشو تایید نکرده اما ازمایشم نداده گفته این مدرک میگه این مرد اعتیاد به تریاک داشته و ترک کرده.می ...

از من میشنوین حتما با یه وکیل خبره مشورت کنید 

اینجور ک معلومه اونا خیلی کار بلدن و بی اطلاعی شما باعث ضررتون میشه.فقط اگه طلایی چیزی ب خواهرتون دادن همشو قایم کنید و بگین گم شده ک در صورتی ک خواستن پسش بگیرن نتونن.

و این ک نهاااایتش اینه ک خواهرتون مهریه رو می بخشه و حضانت بچه ها رو میگیره اگه اینم نشد اقلا  دخترشونو ۹میتونن ب خواست خود دختر تحت حضانت بگیرن 

از من میشنوین حتما با یه وکیل خبره مشورت کنید  اینجور ک معلومه اونا خیلی کار بلدن و بی اطلاعی ...

ممنون گلم