2777
2789
عنوان

میخوان بچه های ابجیمو بگیرن ازش😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 37 پست
اره بابا مطمینم 

پلیس گفته باباشونه ببره

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی طرف باباشه که دیگه بچه ربایی حساب نمیشه

وقتی دارن جدا میشن و دادگاه گفته بچه ها پیش مادرشونن 

دیگه فرقی نداره باباهه بدزدتشون یا مامانجونشون یا عموشون 

زنگ بزن به یه وکیل یا محضر داربپرس

...
خدا لعنت کنه همچین ادمایی 

الان به خواست اون تاپیک زدم.میگه بپرس چکار کنم بمونم یا برم واقعا منم نمیدونم چی بگم.همسرش شیشه میکشه توهم داره پارانوئید هم هست بی پول و بیکارم هست انحراف جنسیم داره همیشه هم داد و بیداد میکنه .میگه میخوام بخاطر بچه هام برگردم😥

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
برادر نداری؟

برادرم یکیش زنش دوست نداره دخالت کنه یکیشم ایران نیست

وقتی دارن جدا میشن و دادگاه گفته بچه ها پیش مادرشونن  دیگه فرقی نداره باباهه بدزدتشون یا مامان ...

پلیس اومده گفته باباشه بذار ببره شما میتونی شکایت کنی اما هنوز دادگاه قطعی حضانتو نداده به شما تا کارهای طلاق و حضانت انجام شه طول میکشه 

پلیس گفته باباشونه ببره

عزیزم پلیسه غلط کرد 

اگه دادگاه رای رو به اجیت داده و پرونده جریان داره دیگه باباهه گ.ه میخوره بیاد سمت بچه ها مگراینکه روز ملاقات براش تعیین کرده باشن و مادر منع کنه ملاقات رو برای پدر دراینصورته که حق با پدرشونه 

درغیر اینصورت حق پدرشون نیست و مادر میتونه به راحتی بخاطر ازار و اذیت و مزاحمت شکایت کنه که ۲روزه جوابش میاد تو سامانه ثنا

...
خدا کمکتون کنه فقط همین با ادم بی حیا لاشی نمیشه طرف شد

ما تو خونمون بحث هم ندیدیم اصلا اینا یه جور دیگه هستن خیلی وحشی و بی شخصیتن بیچاره ابجیم😔

عزیزم پلیسه غلط کرد  اگه دادگاه رای رو به اجیت داده و پرونده جریان داره دیگه باباهه گ.ه میخ ...

هنوز کارهای طلاق و حضانت انجام نشده دومین جلسه بوده چند وقت پیش دادگاه گفته پسرت تا خفت سال پیش توعه دخترتم ازش میپرسیم البته موقع طلاق رای میده که هنوز تایمش نشده

پلیس اومده گفته باباشه بذار ببره شما میتونی شکایت کنی اما هنوز دادگاه قطعی حضانتو نداده به شما تا کا ...

اهان 

بنظرم بچه ها رو بدید ببرن 

اینا ادم نیستن میخوان بچه هارو وسیله و اهرم برگشت خواهرت قرار بدن 

ببین به خواهرت بگو فکر کن ۱۵روز میخوای بری سفر مشهد بچه ها رو نمیخوای ببری فکرتو ازاد کن و کارای طلاق رو انجام بده بذاره خانواده شوهرسابقش تو این ۱۵روز ساییده شن تا بفهمن که چه گل عروسی رو از دست دادند

...
اهان  بنظرم بچه ها رو بدید ببرن  اینا ادم نیستن میخوان بچه هارو وسیله و اهرم برگشت خواهر ...

خانواده ی خوبی نیستن گلم وگرنه منم گفتم بده ببرن.گویا یکبار که اونجا مهمون بودن دختر ابجیم گریه میکنه شیطونی میکنه پدر بزرگش یعنی بابای دامادمون قاشق داغ میذاره پشت دست بچه سه ساله😳 واسه همین میترسه.

عزیزم طبق قانون هر بچه ای تا۷سالگی پیش مادر میمونه حتی اگه پدر اصلح ترین آدم کره زمین باشه.

در رابطه با دخترشون هم وقتی اعتیاد و انحراف جنسی و بیماری روانی تایید بشه ک مادر حضانت رو میگیره 

و اگه پدر بخواد این کار رو انجام بده تحت عنوان آدم ربایی قابل پیگیری هست کارش و این ک میگین میان در رو میشکنن هم قابل شکایت هست تحت عنوان تصرف عدوانی 

خدایی مگه شهر هرته بیان این کارارو کنن نه قانون ن پلیس کاریشون نداشته باشه بی خود میکنن اینجور رفتارهایی انجام بدن کافیه زنگ بزنید ۱۱۰همون لحظه بیان صورت جلسه کنن وتمام 

عزیزم طبق قانون هر بچه ای تا۷سالگی پیش مادر میمونه حتی اگه پدر اصلح ترین آدم کره زمین باشه. در رابط ...

اومدن صورتجلسه کردن ابجیم خیبی اروم و بی سر و زبونه.اعتیاد رو چون کمپ اشنای خانواده‌شون بوده نتونستن ثابت کنن البته هنوزمیکشه اما مطمئن نیستیم.الان راه چیه که دارن میان لوازم خونه و بچه هارو ببرن؟