2777
2789

داره جدا میشه همسرش ازار تا مشکل اخلاقی و روانی داره اما بخاطر بچه هاش میخواد برگرده رجوع کنه.پسر دوساله و دختر نه ساله داره.دادگاه بهش گفته بچه ها پیش تو میمونن اما امروز خانواده ی دامادمون که خیلیم شر و لاتن میخوان بیان بچه ها و اسباب اثاثیه خونشونو بار کنن ببرن

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شکایت کنید ازشون

من نزدیکشون نیستم دورادور خبر دارم.شکایت کرده ابجیم اما دوندگی داره تا بچه هارو بخواد با مامور بره برگردونه ده پونزده روز طول میکشه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

قانون نمیزاره....

هیچ وقت بخاطر بچه هاش برنگرده

ی مدت بچه ها پیششون بمونه خودشون میارنشون

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
بذار بیان بار کنن ببرن بعداز اینکه بردن شما زنگ میزنی پلیس اعلام بچه ربایی میدین دیگه تااخر عمر بچه ...

مطمئنی؟من پیششون نیستم😔.ابجیم کاربر همین سایته حمانا اسم کاربریشه اما تگش نمیکنم گوشیشو شوهرش گرفته نمیخوام بخونه این تاپیکو

بچه ها با مادر هستن  110 زنگ بزن

۱۱۰ کاری نکرده حتی از ماشینم پیاده نشدن صورتجلسه کردن گفتن شکایت کن ده پونزده روز طول میکشه

درو باز نکنین

من دورم ازش گلم.با مشت و لگد درو میشکنن ادمای عوضی و لاتی هستن.خونه رو ابجی من قولنامه کرده به اسمش خودشه میگم بهش قفل بزن میترسه انگار بابام ادم با آبرو و آرومیه و قلبش ضعیفه ما این چیزارو تو خانواده ندیدیم بخدا نمیدونیم باید با این ادما چکار کرد