2777
2789

ویشی

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لدورا خریدم یکی از دوستام میفروخت خیلی تعریفشو می‌کرد البته کرم پودره ولی گفت ضدآفتابم داره قبلا مای یا سی گل یا دکتر ژیلا هم استفاده کردم قیمتشون هم معمولیه.... اگه کرم خیلی خیلی عالی میخوای گرون تره 

یه دلخوشی کوچولو...9/9 تولدمه، به همین مناسبت اینجا کاربری درست کردم.
درموبای همه چیش خوبه فقط پوشانندکی متوسط مخصوص پوستای روشنه

عالیه ولی من از دیجی کالا میخرم تازگیا حس میکنم تقلبی شده مثل قبل نیست

میشه  دعاکنید نی نی من سالم باشه؟؟؟🙏🏻

جدی منکه به لطف کرونا خیلی وقته نمیزنم یه بسته کامل دارم مونده از قبل

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

آره من قبلا استفاده می‌کردم خیلی سبک بود و جذبشم عالی بود ولی الان میگن چون تحریم هستیم اصلش تو بازار نیست 

جان جانانم💗💕

جدی منکه به لطف کرونا خیلی وقته نمیزنم یه بسته کامل دارم مونده از قبل

منم یکی کنار دارم الانم 280 تومن شده

شماهم از دیجی کالا میخری؟

میشه  دعاکنید نی نی من سالم باشه؟؟؟🙏🏻
من لدورا خریدم یکی از دوستام میفروخت خیلی تعریفشو می‌کرد البته کرم پودره ولی گفت ضدآفتابم داره قبلا ...

آره لدورا هم دوستم معرفی کرد بهم ولی لدورا چون SPF ش 30 هست میگن فایده نداره. برای آفتاب بایدspf بالا50و اینا باشه 

جان جانانم💗💕