2777
2789
عنوان

تیک چشمی پسرم کاش یکی بتونه کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 21 پست
از کرونا میترسه

دلیلش همینه. حتما خودت ترس انداختی جون بچه. بهش بگو کرونا واکسنش اومده دیگه داریم راحت میشیم. ولی باید دیگه همیشه ماسک بزنیم دستامون بشوریم زیاد رفت وامد نکنیم تا واکسن به ماهم برسه . هر جور خودت میدونی چطور اروم میشه. راه برو توخونه به شوهرت بگو راستی کرونا بچها زیاد نمیگیرن تا پسرت بشنوه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم تیک داره تیکای شدید حرکتی وپیچیده ، روانپزشک بردم بدتر شده

اگه پیش مشاور مدرسه یا اموزش پرورش یا جاهای غیر معتبر بردیش که هیچی بلد نیستند

مشاورا نصحت می کنند برا همین بچه حالش بدتر میشه

از کرونا میترسه

سلام 

پسر منم تیک داشت  

شبها بهار نارنج براش دم کن صاف کن با عسل یا نبات شیرین کن بخوره ان شاءلله خوب میشه

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
بردم روانکاو میگه ترس از کرونا داره چون قبل از این کرونا کوفتی بچه فعالی بود همش ورزش میرفت بره وکلا ...

آره پسر منم بعد از ترس اونجوری شده بود

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
از کرونا میترسه

گلم شما تویه تاپیکی گفتین مخمر جو خوردیم پوستتون خوب شده ، منم دوستدارم لاغر کنم اما صورتم پر بشه

آیا تاثیر داره؟

روزی چند تا بخورم؟ قرصه؟ ناشتا باید خورد؟

دخترم ۷ سالشه،الان یکماه که سوارخ دماغش رو مرتب گشاد میکنه و دهنش رو پایین میاره،کسی میدونه راه حل ش چیه که دیکه این کار رو نکنه

من یه زن خودساخته ام،که رویاهام رو خودم ساختم؛ درست زمانی که فکر می کردم در اوج خوشبختی ام،زندگی ام زیر رو شد...اسم کاربری رو هم اونموقع انتخاب کردم.الان دیگه اون شرایط رو پشت سر گذاشتم و دیگه متتظر مرگ نیستم ولی حیف که اسم کاربری قابل ویرایش نیست