2777
2789

سلام حدود ۲ ماه میشه که پسر۶ ساله ام بدون دلیل دچار تیک چشمی شده ۲ تا چشم پزشک معروف بردم از نظر چشمی سالمه پیش روانکاو و دکتر داخلی بردم تایید کردن که تیک چشمی 

خودش اصلا خبر نداره که تیک گرفته روانکاو گفت نزار بفهمه ، حالا مشکلم اینه که هرکی میبینتش میگه چرا انقدر محکم پلک میزنی😔😔شده عذاب من این مساله

کسی بوده که این مشکل وداشته باشه وخوب بشه

آری آغاز دوست داشتن است،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیک بچه ها زود خوب میشه .علتش رو پیدا کن .شاید فشار روانی چیزی بهش وارد میشه 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

یه مدت اهمیت نده درست میشه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

داداش من ۲۳ سالش بود تیک گرفته بود، خودش خوب شد

از اعصاب بود

ولی خب بچه ۶ ساله چرا باید تیک بگیره

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
تیک بچه ها زود خوب میشه .علتش رو پیدا کن .شاید فشار روانی چیزی بهش وارد میشه 

بردم روانکاو میگه ترس از کرونا داره چون قبل از این کرونا کوفتی بچه فعالی بود همش ورزش میرفت بره وکلا در حال تفریح بود

آری آغاز دوست داشتن است،

به خودت استرس را نده عادی باش رفتار کن من استاد تیک بودم

تیک چشم

صدا

رو لسه ی اوفونتیم فشار میدادم می مردم از درد دست خودم نبود

اول نباید استرس بش وارد بشه

هیچ از مشکلاتت رو باهاش نگو بچه استرسی میشه

به هیچ عنوان نظار ناراحت بشه

با درمان گرش حرف بزن ببین چی کار می تونه بکنه که افسرده هم نشه

بردم روانکاو میگه ترس از کرونا داره چون قبل از این کرونا کوفتی بچه فعالی بود همش ورزش میرفت بره وکلا ...

نگران نباش خوب میشه ب یکسالم نمیکشه .ینی همش تو خونست ؟ حالا دیگه نگفتن اینقد قرنطینه .بیرون ک خلوته ببرش پارک  بعد دستشو الکل بزن تو خونه بازی و ورزش کنه هزار تا راه هست .بچه دختر خالم تیک گرفت بخاطر عوض شدن خونشون الان بهتره ۵ماه شده 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم