2777
2789
عنوان

دعوای همسرم با مادرش بخاطر من..

2766 بازدید | 126 پست

سلام بچه ها

مادرشوهرم عمل زیبایی داشت و بعد عمل ب من زنگ زد و گفت عمل کردم دوشنبه شب بود هفته پیش منم حالو احوال کردم و گفتم کمک میخاین بیام ک اونم گفت نه 

گذشت تا جمعه رفتم خونشون 

هنوز ننشستم تو خونشون موقع احوالپرسی گفتم خوبین گفت از حوال پرسی های شما 4 روز تو خونه افتادم نیومدین سر بزنین یک زنک نزدی من تو شوک بودم ینی فک نمی کردم تو 3 4 روز باید زنگ بزنم بعدم با خودم گفتم جمعه میرم خونش دیگ باهام بد صحبت کرد با توپ پر گفت من چشمم ب در بوده منم گفتم من ک بهتون گفتم اگ کاری دارین بیام شما گفتی نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوری ک داشتم صحبت میکردم شوهرم ناراحت شد گف مگ بهتون نگفتم از کسی توقع نداشته باشین

خیلی بد با مامانش صحبت کرد..من واقعا دست و پام میلرزید توفع نداشتم گفت عروس داری بلد نیسین چرا دامادم کردین ک دست دخترو بیارم تو خونه

من رفتم تو اتاق..

دیگ شوهرم گفت اماده شو بریم..ناهارم نخوردیم بلندشدیم اومدیم خونه

حالا هرچی ب شوهرم میگم زنگ بزن از دل مامانت دربیار میگ نمیزنم و خونشون نمیرم

میدونی رو شوهرم فشار بود چون روز قبلشم بهش گفته بود شوهرم طاقت این خاله زنک بازیارو نداره