2777
2789
عنوان

پولی که جمع کرده بودیم برا خونه رو چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 87 پست

طلا بخرین دست دوم نگاه الانش نکن که اومده پایین چند ماه بعد عید میره بالا یه طلا فروش با تجربه بهم گفت 

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یه جای دیگس نمیگم تا شناخته نشم

آخه اونجاهم ارزونه با ۳۰۰یا ۴۰۰میشه یه زمین ۳۰۰ متری بگیری 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

نایسر شوهرم میگه بدرد نمیخوره خلاف کار هست  

همه‌اش که اینجور نیست ... نرین توش بدید اجاره تا به وقت خودش خرید فروش کنید 

هر جور صلاح بدونید گلم ....هر کسی از شهر خودش بیشتر خبر داره ولی اجازه ندید پولتون راکد بمونه بعدا خدای ناکرده پشیمون میشین 

اعلام بزارین بانک و سودش بیاد روش تا تصمیم میگیرین.......خیر باشه ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

امیدوارم ناراحت نشی عزیزم اما احساس میکنم بلند پروازی میکنی و میخوای بهترینو بخری اما میتونی به اندا ...

ببینید مادرم اینا تو یه دهاتن که به تازگی شده شهر ولی مردمش فرهنگ ندارن مادرم اینا دارن میرن شهرستان نزدیک دیگه کسی رو نداریم تو این دهات .تو شهرستان هم قیمتا این مدلیه

ع
طلا بخرین دست دوم نگاه الانش نکن که اومده پایین چند ماه بعد عید میره بالا یه طلا فروش با تجربه بهم گ ...

الان داره ارزون میشه معلوم نیست تا چند میاد منم دو دلم یکم پول دارم نمی‌دونم بخرم یا نه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

همه‌اش که اینجور نیست ... نرین توش بدید اجاره تا به وقت خودش خرید فروش کنید  هر جور صلاح بدونی ...

اره شوهرم اینجور میگه ادم سرد میشه وگرنه به من بود همون پارسال یه خونه دور افتاده بود همونو میگرفتم الان نصف اونم نمیتونیم بگیریم

ع
امیدوارم ناراحت نشی عزیزم اما احساس میکنم بلند پروازی میکنی و میخوای بهترینو بخری اما میتونی به اندا ...

پارسال یه خونه دوطبقه میخواستیم بگیریم 470 ولی 100 تومنمون کم بود .الان یک میلیارد رفته روش زور داره واقعا

ع
اره شوهرم اینجور میگه ادم سرد میشه وگرنه به من بود همون پارسال یه خونه دور افتاده بود همونو میگرفتم ...

پس الآنم مثل پارسال نکنید و مشورت بگیرید از بزرگای خودتون و ببینید چه خوبه براتون ...ما جای شما نیستیم....... خودتون بهتر میدونید ...... متاسفانه هیچ نظارتی نیست ممکنه فردا گران بشه ممکنه راکد بمونه ممکنه کمی بیاد پایین ....همه مثل شما نمی‌دونم کدوم راه بهتره مخصوصا قشر متوسط که با سختی پولی پسنداز کردن میترسم همونم از دست بره😔😔⁦☹️⁩

آخه اونجاهم ارزونه با ۳۰۰یا ۴۰۰میشه یه زمین ۳۰۰ متری بگیری 

اونجا که میگم زمین 70 میلیونی هم پیدا میشه ولی برا ما که غریبه ایم امن نیست . خونه سه طبقه هست 800 

ع