2777
2789

سلام ما چند ساله دنبال وام و این چیزا بودیم برا خریدخونه که یک میلیارد رفت رو قیمتای پارسال . دیگه حتی زمین هم نمیتونیم تو شهرستان بگیریم به نظرتون چیکار کنیم پولشو تا از این بدتر بی ارزش نشده ؟ شوهرم میگه بورس بگیرم ولی میترسم دسترنج چند ساله مون به باد بره . میترسیم طلا بگیریم ضرر کنیم . و اگه همینجوری بمونه هم معلوم نیست بازم قیمتا بره بالا میمونیم 

نظر شما چیه ؟

پوله هم در حد 300 ،400 میلیونه

ع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم سکه حوالی 9500خوب باشه، بزارید بمونه ، بالا میره

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی