2777
2789
عنوان

هرچی لازمه از لحظه به دنیا اومدن بچه‌ به بعد بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3771 بازدید | 226 پست
فدات عزیزم واقعا خیلی توضیحات عالی بود  سرش رو برای چی ببندم؟ و اینکه بعد از جیش یا پی پی براش ...

فدای تو ....سرش رو برای هم جلوگیری از سرما و هم برای شکل گیری بهتر سر و پیشانی.....برای هر دوش بعد هر بار تعویض اگه این کارو انجام بدی خیلی خوبه بعد اینکه شستیش با پارچه نرم نخی خشکش کن و پماد بزن ...اون کرم تالک رو یکم بزرگ تر که شد براش بزنی بهتره اول از همین کالاندولا استفاده کن چون کاراییش بهتره از التهاب جلوگیری میکنه...بعد هر بار تعویض ی مقدار بازش بزار تا هوا بخوره البته طوری که سرما نخوره ...

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
گاهی ولی بعد زایمان این مشکلات نیست من زایمان اولم اینجور بود که شما گفتی . اما سر دومی خیلی سرپا و ...

من برعکس سر دومی بدتر از اولی بودم. چون کانال زایمان پاره شد افتضاح بخیه خوردم تا ده روز شبیه سزارین از درد بخیه گریه میکردم. اولی چون خودشون بریدن و دوختن وضعم بهتر بود.ولی بازم بخاطر خون زیادی که رفتع بو  رمق هیچی نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما هر بار هم خودم هم بچه رو حموم کردیم چون بچه هم شیرمیخوره نجس باشه خودتم نجس میکنه،گرچه پایین ت ...

اخه اونموقع که نجس باشی یا نه فرقی نداره. نماز که نداری. فقط برا تمیزی خودش گفتم حموم کنه. حال و روحیشم بهتر میشه

عزیز دلم منم مثل تو بودم این راهنمایی منه هرکدومو دوست داشتی انجام بده..همون هفته اول بهش پستونک بده..ماه اول دو ساعت یبار بهش شیر بده و آروغشو بگیر ..چیزای مقوی بخور که شیرت زیادومقوی شه بچه بخوابه..سعی کن پهلوهای بچتو بپوشونی..براش ننو بگیر خیلی راحت توش میخوابه..هروقت بچت خوابید توم باهاش بخواب.صبح ک بیدارشدی  و بچه رو خوابوندی نهار درست کن بعضی وقتام زیاد درست کن واس شام بمونه..حبوبات نخور..اگه خوردی ۲۴ساعت تو آب خبس کن..

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

من بچم هم زردی داشت هم کولیک هم رفلاکس تنهام بودم همسرم نبود.کارای ختنه و..بماند..هرسوالی هرموقع داشتی ازم بپرس

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
ببخشید میشه درمورد ناخن گرفتن که گفتین توضیح بدین چرا؟ واینکه درسته حمام کردن خوب نیست ولی بدن مادر ...

عزیزم طبق تجربه اگه ناخن بچه رو زود بگیری رشدش خیلی سریع میشه و هر دو روز مجبوری که ناخن هاشو کوتاه کنی و گرفتن ناخن بچه کار سختیه من که خیلی پشیمونم که زود گرفتم بعدا زن عمو شوهرم بهم گفت نباید زود می گرفتی....و اینکه برای حموم گلم شما حتما قبل اینکه بری بیمارستان حمام کن ...حالا اگه بعدش رفتی مشکلی نیست من ترجیحا گفتم ...بخاطر اینکه سرما به بدنت نره...نوزاد هم گلم با ی پارچه تمیز خیس و مقداری آب بدنش رو تمیز کن ...چون شما تنهایی به نظر سخته روز اول بچه رو بخوای حموم کنی چون به سرعت بالای لازمه 

اخه اونموقع که نجس باشی یا نه فرقی نداره. نماز که نداری. فقط برا تمیزی خودش گفتم حموم کنه. حال و روح ...

مگه فقط برا نماز باید پاک باشی عزیز،بالاخره خونه زندگی و آشپزخونه و ...همه مون پاکه دیگه

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
عزیزم میشه بگی چه عوارضی ؟منم چهار ماهه زایمان طبیعی کردم و بشدت پشیمونم

مبارکت باشه نی نیت گلم ...والا من از کمر درد بگیر ..تا جای بخیه ها و زخمش که امانمو برید ...و عفونت شدید با وجود رعایت کامل بهداشت ...و یبوست شدید و درد خیلی عذر میخوام مق....

گاهی ولی بعد زایمان این مشکلات نیست من زایمان اولم اینجور بود که شما گفتی . اما سر دومی خیلی سرپا و ...

دقیقا 

کاش منم اینجوری باشم 

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
عزیزم طبق تجربه اگه ناخن بچه رو زود بگیری رشدش خیلی سریع میشه و هر دو روز مجبوری که ناخن هاشو کوتاه ...

چه جالب

آره خوبه اول تمیزش کنی که جرمی چیزی نمونه رو پوستش بعد سریع بگیری زیر آب که دیگه پاک باشه البته بجز بند ناف که پاک نمیشه ،تو روشویی دستشویی هم میشه مسلط تری،با کمک همسر البته

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
عزیزم موقع شستن بچه واسه حمام حتما پتو پهن کن خودتم کف حمام بشین که سر نخوره از دستت با همسرت حمام ب ...

مرسی عزیزم واقعا خوب بود. فقط بچه رو به کمر هم نباید خوابوند؟ یعنی فقط به پهلو؟

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
مبارکت باشه نی نیت گلم ...والا من از کمر درد بگیر ..تا جای بخیه ها و زخمش که امانمو برید ...و عفونت ...

مرسی عزیز دلم همچنین 

منم موقع رابطه درد و سوزش شدید دارم مثل این میمونه ک روی زخم نمک میپاشی 

دکترم رفتم ولی خوب نشدم دیگ نمیدونم چیکار کنم