2777
2789
عنوان

هرچی لازمه از لحظه به دنیا اومدن بچه‌ به بعد بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3773 بازدید | 226 پست
بدون همراه که نمیشه اخه، کی بچه تو بذاره بغلت یا پوشک کنه تو بیمارستان. اگه تونستی از عمه یا خاله بخ ...

دوستم گفته میاد اما من کلا فرض رو گذاشتم که تنهام

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم بعد زایمان سعی کن حبوبات و چیزای نفاخ نخوری، در مورد کولیک و ریفلاکس هم تو نت خوب تحقیق کن ، شبا هم حواست باشه خدایی نکرده موقع شیر دادن خوابت نبره 

و اینکه هر ۱ ساعت و نیم شیرش بده، شبا هم دوساعت یه بار تا صبح

راه میفتی ناراحت نباش خدا خودش درونت قرار میده همه چی رو.

اگه شیر پرید گلوش بین ابروهاشو بمال.  یا مقعدشو با دستت جمع کن . شبا رو بالا نخوابون . نصف شب برش گردون اونطرفی که سرش یه طرفه تو نره . خوش فرم شه . وقتی هم که روز میخوابه پیششی روبالابخوابون که سرش دراز هم نشه . 

پتو رو بزار زیر دستاش تا یوقت دستشو تکون داد پتو نیاد رو صورتش . اصرار نکن که دوساعت به دو ساعت شیر بخوره. اگه شیر خوب و مقوی باشه گاهی چند ساعت میخوابن . اما نباید طولانی هم بخوابه و شیر نخوره . خودت شرایط و بسنج.

ببخشید میشه درمورد ناخن گرفتن که گفتین توضیح بدین چرا؟ واینکه درسته حمام کردن خوب نیست ولی بدن مادر ...

من خودم همین که از بیمارستان اومدم دوش گرفتم. ایستاده اشکال نداره. چون افتضاح کثیفی. ولی بچه رو نبردم حموم تا ۷ یا ده روز، اگه نافش بیافته بعد ببری که بهتره چون خیس بشه دیر خشک میشه و میافته

من حاضرم بعد زایمان بیخوابی بگیرم تا خپابالودگی واقعا وقتی خوابت بیاد بچه بیدار خیلی سخته..ی بار از ...

من تقریبا به بیخوابی عادت کردم مخصوصا ظهر ها بچه ها نمیذارن یا یه اتفاقی میافته شانس ندارم 

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
راه میفتی ناراحت نباش خدا خودش درونت قرار میده همه چی رو. اگه شیر پرید گلوش بین ابروهاشو بمال. &nbs ...

آهان مرسی عزیزم   

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
بدون همراه که نمیشه اخه، کی بچه تو بذاره بغلت یا پوشک کنه تو بیمارستان. اگه تونستی از عمه یا خاله بخ ...

گاهی ولی بعد زایمان این مشکلات نیست من زایمان اولم اینجور بود که شما گفتی . اما سر دومی خیلی سرپا و خوب بودم خودم به راحتی همه کار خودم و بچه ام رو میکردم.بالاخره وقتی چاره نیست باید قوی شد

ازچه ماهی بایدرفت؟من الان وسطای۶ماهم

من ماه آخر رفتم

هفته37 البته گفت دیر اومدی

شهرما قبلا 10جلسه یکساعته بوده اماالان بخاطر کرونا 3جلسه 3ساعته شده

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍

عزیزم موقع شستن بچه واسه حمام حتما پتو پهن کن خودتم کف حمام بشین که سر نخوره از دستت با همسرت حمام ببرش.مواظب باش آب تو حلق و گوش و بینیش نره.با آرنجت بسنج که دمای آب مناسبه یانه... حتما بادگلوی بچه رو بگیر که رفلاکس نگیره... سردی غذاهارو دقت کن همیشه خرما و عرق نعنا و نبات بخور....اگه زردی داشت ترنجبین بده یا عناب ... قبل چهل روزگی اگه پسره ختنه اش کن .قرص  ویتامین آهن یادت نره. از الان حبوباتتو بپز بزار فریز که بتونی غذاهاتو سریع طبخ کنی.... مصزف آب و میوه و سبزیجات برات خیلی لازمه ...‌ سعی حن بچه وقتی خوابه ناخن بگیری من با قیچی ابرو راحت بودم..‌‌. همیشه کلاه و جوراب داشته باشه....صبحها نور آفتاب بهش برسه.لالایی قشنگ یاد بگیر براش بخون. بیشتر بغلش کن احساس امنیت کنه..‌ لب تخت یا مبل نخوابونش. زیر لوستر و آینه و قاب نخوابون.... سعی کن بعد دوماه عادتش بدی راس ساعت معین بخوابه 

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
من خودم همین که از بیمارستان اومدم دوش گرفتم. ایستاده اشکال نداره. چون افتضاح کثیفی. ولی بچه رو نبرد ...

نه ما هر بار هم خودم هم بچه رو حموم کردیم چون بچه هم شیرمیخوره نجس باشه خودتم نجس میکنه،گرچه پایین تنه اش به خاطر ناف و واینکه موقع عوض کردن نمیشه شستش نجس میمونه

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
منم به مامانم گفتم دو سه روز. ولی حتی بیمارستان‌ هم میگه من نمیتونم بیام دوستم گفته میاد ولی خب اون ...

اگه تهرانی من میام کمکت بیمارستان عزیزم

میشه برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات بفرستید خدا خیرتون بده🌸🌸