2777
2789
عنوان

هرچی لازمه از لحظه به دنیا اومدن بچه‌ به بعد بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3771 بازدید | 226 پست
اره عزیزم فورا بگیر ولش کن نگ ندار  اگ دیدی بازم نرفت پایین یکبار دیگ هم تکرار کن  فقط ز ...

آهان فهمیدم 

بازم بگو عزیزم 

چجوری بخوابونمش؟ چند ساعت یه بار شیر بدم؟‌و ..

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
منم به مامانم گفتم دو سه روز. ولی حتی بیمارستان‌ هم میگه من نمیتونم بیام دوستم گفته میاد ولی خب اون ...

اشکال نداره زنی که زایمان کرده حداقل سه روز نیاز داره یه همجنس خودش پیشش باشه

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش منم دست تنهابودم بدون هیچ تجربه ای ولی خدا جوری هواتو داره که نا خواسته حرفه ای میشی

منم توکلم به خداست ...

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

تغذیه و خوراک زنی که تازه زایمان کرده خیلی مهمه.قبل از زایمان یخچال و فریزر رو پر کنید.مواد کاچی هم آماده کنید.سعی کنید غذاهای سرد مثل ماهی نخورید.مایعات زیاد مصرف کنید‌حتما هر وعده سوپ بخورید

بچه هر دو ساعت باید شیر بخوره.حتما بیدارش کنید و شیرش بدید، اگر بیدار نشد بزنید کف پای بچه تا بیدار بشه.اگر زردی داره شیر خشک هم بدید به مدت روز،یک نوبت شیر خودتون، یک نوبت شیرخشک

ساکتون رو از الان آماده کنید.حتما خرما ببرید بعد از زایمان اول از همه هفت تا خرما بخورید.

نگران نباشید در بیمارستان طریقه شیردهی رو یادتون میدند.ناف بچه رو بیرون بذارید تا هوا بخوره و راحت بیفته.

بادگلوی بچه رو حتما بعد از هر بار که شیر میخوره بگیرید.

حتما از اول تولد هر روز بدنش رو با روغن بادام چرب کنید.چون فصل سرما به دنیا میاد کلاه سرش کنید و یک تکه پنبه بزارید تو کلاهش تا ملاجش سرما نخوره.اگر سرما بخوره تا مدت ها درگیرید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مرسی عزیزم  بازم بگو

نگران تنهاییت نباش. منم از بیمارستان رفتم خونه. هیچی بلد نبودم ولی خود به خود یاد میگیری. نکات شیر دادن و این چیزا رو پرستارا یادت میدن.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

خودت غذاهای نفاخ نخور اوایل اگه میخوای شیر خودت رو بدی؛ مامانم همیشه میگفت حواست باشه مویی چیزی نپیچیده باشه دور انگشتتی بچه 😁اگه هم گریه میکرد زیاد هول نکن و خودتو گم نکن گریه طبیعیه و هیچیش نمیشه فقط با ارامش بغلش کن

آخی عزیزم خدا بزرگه همه چیز درست میشه  مامان من هم فک نکنم بیاد ولی مادر شوهر م هست  ماد ...

مادرم از اول با شوهرم خوب نبود سر همونم بهانه های دیگه میاره

بعد تازه خودش همش میگه من سر فلان بچه ام تنها بودم مامانم فقط مثلا دو هفته اومد. ولی برای من خودش دو روز هم نمیاد 

برای افزایش شیر قطره رازیانه بگیرید و هر روز بخورید.زیره دم کنید و هر روز یک لیوان بخوزید.هم شیر افزاست و هم نفخ رو میبره و بچه دل درد نمیگیره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خودت غذاهای نفاخ نخور اوایل اگه میخوای شیر خودت رو بدی؛ مامانم همیشه میگفت حواست باشه مویی چیزی نپیچ ...

بچه نوزاد رو تکون بدیم تا آروم شه؟ از کجا بفهمم کی‌ دلش درد می‌کنه یا دلیل گریه ش‌ چیه؟

آهان فهمیدم  بازم بگو عزیزم  چجوری بخوابونمش؟ چند ساعت یه بار شیر بدم؟‌و ..

هر وقت گشنش شد اکثرا نوزاد تند تند شیر میخورن 

پسر من الان۴ماهشه هر دو سه ساعت میخوره

ب یه دکتر اطفالم ببر چکاب کنه تا خدایی نکرده رفلاکسی چیزی نداشته باشه 

مادرم از اول با شوهرم خوب نبود سر همونم بهانه های دیگه میاره بعد تازه خودش همش میگه من سر فلان بچه ...

مامان منم میگه من بلد نیستم  بهتر  هه نیاد وقتی بگه نمیتونم مادر شوهر م هست

❤خدایا مواظب پسرم باش