2777
2789
عنوان

سوال درباره فولیکول خواهش میکنم بیاین لطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 39 پست
مرسی عزیز دلم . فقط میخوام یه دفعه بیارم و دیگه تموم شه بره 😄 راستی نگفته بودم پلی کیستیک هستم .&nb ...

یکی از بستگان منم پلی کیستیک هست دکتر گفته بعداز ازدواج فورا باید بچه دار بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپولا تقویت میکنن استرس نداشته باش  استرس بدتره بخدا قدیما نمیدونستن فولیکول چیه دم به دقیقه ...

آره بخدا دقیقا ... نه من زیاد استرس ندارم . انشالله که بشه . نشد هم ماه دیگه

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
آره بخدا دقیقا ... نه من زیاد استرس ندارم . انشالله که بشه . نشد هم ماه دیگه

وای خدا من خیلی استرس دارم خودمم از دست خودم خسته م 

هی میشینم خودمو با اونایی که بچه دارن مقایسه میکنم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
تو حرف گفتنش راحته وگرنه خودمم سراسر استرسم

آره آدم دست خودش نیست . ناخودآگاه استرسی میشه . والا هزینه ها هم سرسام آوره . من دفترچه هم ندارم همه رو آزاد میرم . امروز روی هم نزدیک ۵۰۰ خرج کردم. حالا خرجهای قبل به کنار. آدم دوست داره حداقل این همه هزینه میکنه نتیجه بگیره 

منم ۲۷ سالمه ۳ ماه پیشم سقط داشتم احساس میکنم سنم دیگه میگذره تصمیم گرفتم اگه بچه دار شدم بلافاصله ب ...

ای جانم انشالله که این سری نتیجه بگیری . نه خب تا ۳۵،۳۶ سال بهترین زمانه برای بارداری . تو اقداماتو بکن انشالله بلاخره باردار میشی

وای خدا من خیلی استرس دارم خودمم از دست خودم خسته م  هی میشینم خودمو با اونایی که بچه دارن مقا ...

ن عزیزم استرس خوب نیس . سعی کن ذهنتو ب چیزای دیگه منحرف کنی . بلاخره دیر یا زود اتفاق میوفته . اگه میخوای زودتر نتیجه بگیری استرسو از خودت دور کن و هربار امیدوار و خوشبین باش . یکی از بستگان من هیچ مشکلی نداره ولی از استرس زیاده که باردار نمیشه چند ساله

آره آدم دست خودش نیست . ناخودآگاه استرسی میشه . والا هزینه ها هم سرسام آوره . من دفترچه هم ندارم همه ...

منم واسه اونی که سقط شد کلی هزینه کردم هرروز سونو و دارو آخرشم هیچی

مامان دوتا دخمل ناز 😍
ن عزیزم استرس خوب نیس . سعی کن ذهنتو ب چیزای دیگه منحرف کنی . بلاخره دیر یا زود اتفاق میوفته . اگه م ...

دقیقا منم اینطوریم همسرم مشکلی نداره خودمم رفتم گفت تنبلی نداری ولی انقد استرس دارم هورمونام بهم میریزه باید دارو بخورم باردار شم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
منم واسه اونی که سقط شد کلی هزینه کردم هرروز سونو و دارو آخرشم هیچی

خدا بزرگه . از این موارد خیلی پیش میاد کسایی هستن که سالها تحت درمانن و نتیجه نمیگیرن . بچه میخوایم باید جور همه چی رو بکشیم . من یه آدمی ام که از دکترو بیمارستان فراری ام و میدونم خنده داره ولی از آمپول میترسم . اما مجبوری دارم میزنم و تحمل میکنم . به روزی فکر کن که دوباره باردار شدی زایمانم کردی و یه نی نی سالم و خوشگل تو بغلته . اونوقته که همه سختیایی که کشیدی از تنت میره