سلام به خانوم گلا . امروز روز ۱۳ سیکلم بود طبق تجویز دکترم رفتم سونو بزرگترین فولیکولم ۱۲ بود . دکتره گفتم باید ۱۴ ب بالا باشه معمولا ولی بعضی دکترا ۱۲ رو هم قبول دارن . خلاصه بعد از سونو پیش دکترم رفتم گفت یه کم پایینه ولی آمپول میدم تقویت میشه . ۲ تا اچ سی جی و ۲ تا اچ ام جی داد ک باید طی سه روز همه رو بزنم . امروز یکیشو زدم . به نظرتون تاثیر داره توی باردار شدنم ؟ راستی بهم دوفاستون هم داد که از روز ۲۰ سیکل مصرف کنم . اگه کسی همچین تجربه ای داشته ممنون میشم اطلاعات بده . مرررسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره آدم دست خودش نیست . ناخودآگاه استرسی میشه . والا هزینه ها هم سرسام آوره . من دفترچه هم ندارم همه رو آزاد میرم . امروز روی هم نزدیک ۵۰۰ خرج کردم. حالا خرجهای قبل به کنار. آدم دوست داره حداقل این همه هزینه میکنه نتیجه بگیره
وای خدا من خیلی استرس دارم خودمم از دست خودم خسته م هی میشینم خودمو با اونایی که بچه دارن مقا ...
ن عزیزم استرس خوب نیس . سعی کن ذهنتو ب چیزای دیگه منحرف کنی . بلاخره دیر یا زود اتفاق میوفته . اگه میخوای زودتر نتیجه بگیری استرسو از خودت دور کن و هربار امیدوار و خوشبین باش . یکی از بستگان من هیچ مشکلی نداره ولی از استرس زیاده که باردار نمیشه چند ساله
منم واسه اونی که سقط شد کلی هزینه کردم هرروز سونو و دارو آخرشم هیچی
خدا بزرگه . از این موارد خیلی پیش میاد کسایی هستن که سالها تحت درمانن و نتیجه نمیگیرن . بچه میخوایم باید جور همه چی رو بکشیم . من یه آدمی ام که از دکترو بیمارستان فراری ام و میدونم خنده داره ولی از آمپول میترسم . اما مجبوری دارم میزنم و تحمل میکنم . به روزی فکر کن که دوباره باردار شدی زایمانم کردی و یه نی نی سالم و خوشگل تو بغلته . اونوقته که همه سختیایی که کشیدی از تنت میره