سلام به خانوم گلا . امروز روز ۱۳ سیکلم بود طبق تجویز دکترم رفتم سونو بزرگترین فولیکولم ۱۲ بود . دکتره گفتم باید ۱۴ ب بالا باشه معمولا ولی بعضی دکترا ۱۲ رو هم قبول دارن . خلاصه بعد از سونو پیش دکترم رفتم گفت یه کم پایینه ولی آمپول میدم تقویت میشه . ۲ تا اچ سی جی و ۲ تا اچ ام جی داد ک باید طی سه روز همه رو بزنم . امروز یکیشو زدم . به نظرتون تاثیر داره توی باردار شدنم ؟ راستی بهم دوفاستون هم داد که از روز ۲۰ سیکل مصرف کنم . اگه کسی همچین تجربه ای داشته ممنون میشم اطلاعات بده . مرررسی
تقریبا ی سال و نیم درگیرم چن ماه باردار نشدم بعد کرونا اومد از فکر بچه اومدم بیرون بعد چن ماه دیدم تموم نمیشه کرونا رفتم دکتر باردار شدم بعد دوماه سقط شد فعلا هم منتظر بودم سه ماه بگذره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا امتحان استخدامی شرکت کردم ذهنم انقد مشغول بچه س نمیتونم بخونم جالبه هرکاری میکنم آخرش می ...
آفرین کار درستی میکنی عزیزم . تازه سقط کردی و استرسش باهات مونده یه مدت فاصله بده . هر ماه اقدام کن فقط تفننی . یهو به خودت میای میبینی حامله شدی . راستی بدن خودتو همسرتم تقویت کن . گرمیجات بخور که کمرت سفت بشه . ورزش کن و حسابی روی روحیه ت کار کن