2777
2789
عنوان

سوال درباره فولیکول خواهش میکنم بیاین لطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 39 پست
ینی دوساله حامله نشدی؟

تقریبا ی سال و نیم درگیرم چن ماه باردار نشدم بعد کرونا اومد از فکر بچه اومدم بیرون بعد چن ماه دیدم تموم نمیشه کرونا رفتم دکتر باردار شدم بعد دوماه سقط شد فعلا هم منتظر بودم سه ماه بگذره 

الکی الکی دوساله درگیرم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
خدا بزرگه . از این موارد خیلی پیش میاد کسایی هستن که سالها تحت درمانن و نتیجه نمیگیرن . بچه میخوایم ...

آره دقیقا دفعه پیش باردار شدم انگار یهو همه چیزو فراموش کردم 

ان شاالله تو هم همین ماه نتیجه بگیری 

منم این ماه دکترم دارو داده قراره مصرف کنم بعد اقدام کنم

مامان دوتا دخمل ناز 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا ی سال و نیم درگیرم چن ماه باردار نشدم بعد کرونا اومد از فکر بچه اومدم بیرون بعد چن ماه دیدم ت ...

پلی کیستیک هستی عزیزم؟

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
آره دقیقا دفعه پیش باردار شدم انگار یهو همه چیزو فراموش کردم  ان شاالله تو هم همین ماه نتیجه ب ...

مرسی گلم انشالله هر دو با هم این ماه باردار میشیم 😍

خب خدارو شکر . پس سعی کن خودتو با تفریحات و هر چی که دوست داری سرگرم کن تا روزها بگذره . 

والا امتحان استخدامی شرکت کردم ذهنم انقد مشغول بچه س نمیتونم بخونم 

جالبه هرکاری میکنم آخرش میرسم به فکر بچه 

ولی میخوام چن ماه بیخیال باشم ماه بعدم ی مسافرت برم حال و هوام عوض شه افسرده شدم بعد سقط

مامان دوتا دخمل ناز 😍
من با سه تاآمپول اچ ام جی فولیکولم تو ۱۱پریودی شد ۱۶دکترم گفت ۵۰     ۵۰ ولی نشد  امید ...

آره عزیزم . ما که توکل میکنیم انشالله که دامن همه سبز بشه به زودی

والا امتحان استخدامی شرکت کردم ذهنم انقد مشغول بچه س نمیتونم بخونم  جالبه هرکاری میکنم آخرش می ...

آفرین کار درستی میکنی عزیزم . تازه سقط کردی و استرسش باهات مونده یه مدت فاصله بده . هر ماه اقدام کن فقط تفننی . یهو به خودت میای میبینی حامله شدی . راستی بدن خودتو همسرتم تقویت کن . گرمیجات بخور که کمرت سفت بشه . ورزش کن و حسابی روی روحیه ت کار کن