2777
2789

سلام به خانوم گلا . امروز روز ۱۳ سیکلم بود طبق تجویز دکترم رفتم سونو بزرگترین فولیکولم ۱۲ بود . دکتره گفتم باید ۱۴ ب بالا باشه معمولا ولی بعضی دکترا ۱۲ رو هم قبول دارن . خلاصه بعد از سونو پیش دکترم رفتم گفت یه کم پایینه ولی آمپول میدم تقویت میشه . ۲ تا اچ سی جی و ۲ تا اچ ام جی داد ک باید طی سه روز همه رو بزنم . امروز یکیشو زدم . به نظرتون تاثیر داره توی باردار شدنم ؟ راستی بهم دوفاستون هم داد که از روز ۲۰ سیکل مصرف کنم . اگه کسی همچین تجربه ای داشته ممنون میشم اطلاعات بده . مرررسی 

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو خورده بودی ؟ من روز ۱۲ رفتم ۱۴،۱۵ بود سینال آف داد دوروز دیگه شد ۱۸،۱۹ آمپول داد زدم باردار شد ...

آره این ماه کلومیفن و لتروزول و استروژن خوردم . متفورمینم که از چند ماه پیش دارم مصرف میکنم. دومین ماهه که کلومیفن مصرف میکنم. حالا این به من نگفته که سونو فولیکول بده . فقط گفت آمپولا و دارو رو استفاده کن حامله شدی بیا نشدی دوباره بهت آمپول میدم 

آره این ماه کلومیفن و لتروزول و استروژن خوردم . متفورمینم که از چند ماه پیش دارم مصرف میکنم. دومین م ...

آمپولا تقویت میکنن استرس نداشته باش 

استرس بدتره بخدا قدیما نمیدونستن فولیکول چیه دم به دقیقه هم باردار بودن 

مامان دوتا دخمل ناز 😍
هنوز خیلی جوونی اصلا فکرشو نکن خدا بزرگه حتما حامله میشی

مرسی عزیز دلم . فقط میخوام یه دفعه بیارم و دیگه تموم شه بره 😄 راستی نگفته بودم پلی کیستیک هستم .