2777
2789

میخوام بخار شور بگیرم فروشنده گفت مارک کارچر اصل آلمان دارم من گفتم میخوام همه کاره باشه که مبل و پرده و زمین و دیوارو بتونم باهاش بشورم 

حالا توی بروشورش دیدم نوشته بود زمین و دیوار ولی فروشنده گفت سری داره که مبل و پرده رو بشوره درست .فته بهم به نظرتون واینکه مارکش خوبه؟

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
منم دارم کلا در دیوار واشپزخونه و پرده و فرش مبل وهمه چیو باهاش میشورم

عزیزم میشه لطفا از قطعاتش برام عکس بگیری بفرستی 

واینکه بهم بگی با کدوم قطعش مبل و پرده رو تمیز میکنی 

یه دنیا ممنون میشم 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه لطفا از قطعاتش برام عکس بگیری بفرستی  واینکه بهم بگی با کدوم قطعش مبل و پرده رو تمی ...

راستش بلد نیستم عکس بزارم ولی ی چمدونه داره وکلی لوازم توش هست

هرکدوم برای جاهای مختلف هست

اسمشKALO RANCE

المانیه این خیلی خوب تا الان 

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
راستش بلد نیستم عکس بزارم ولی ی چمدونه داره وکلی لوازم توش هست هرکدوم برای جاهای مختلف هست اسمشKAL ...

عزیزم ببین این عکسشه قطعاتش به نظرت کامله ؟https://uupload.ir/files/udhp_screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۸-۲۲۰۵۰۲.png

اره عزیزم.  یعنی فقط بهش بخار میگیری؟  تمیز میشه

اره خیلی برق میزنه ولی تا زمانی ک مبل پرده فرش روشو بخار نیکشی اصلا دست نزنید یا راه نرید  روی فرش چون کثیف میشع تا خشک بشه

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
منم کارچر دارم خیلی راضی هستم،ولی پرده باهاش تمیز نکردم

عزیزم برای شما هم قطعاتش همینه ؟با کدوم مبلو تمیز میکنی ؟https://uupload.ir/files/udhp_screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۸-۲۲۰۵۰۲.png