2777
2789

من پونزده روزه عقب انداختم مجردم و رابطه ای هم ندارم

ماه گذشته ورزش و رژیم سخت گرفتم فکر میکنم همون هورمونامو بهم ریخته یکی از دوستام که پزشک عمومیه گفت تا پنج شب هربار دوتا قرص پروژسترون ۵ رو بخورم

امشب شب سومه ولی باز خبری ازش نیست

سه هفتست تو پی ام اسم و علائم دارم

هرچیزی هم که فکرشو بکنین خوردم انواع دمنوش ها، ابغوره، البالو و……..

غم دنیا ریخته تو دلم و به خود_کشی فکر میکنم بس که حال روحیم داغونه

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

پروزسترون یک هرمون جنسی زنانه هستگ

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر پریود نشدن خودکشی کنی..من بدونه قرص پری نمیشم باید بطور منظم بخورم که نمیخورم تهش سالی سه چهار بار پریود بشم این فکر ها چیه اول برو دکتر تحت نظر باش این قرص ها عوارض داره چرا سرخود عمل کردی

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

قرص رو نمی‌دونم ولی برا آمپول پروژسترون یک هفته تا ده روز بعدش

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بخاطر پریود نشدن خودکشی کنی..من بدونه قرص پری نمیشم باید بطور منظم بخورم که نمیخورم تهش سالی سه چهار ...

فکر نکنم برا پریود نشدن بگه

تغییرات و اختلالات هورمونی خلقیات و افکار و احساسات رو هم تغییر میدن و برا بعضی افراد واقعا شدیده 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بخاطر پریود نشدن خودکشی کنی..من بدونه قرص پری نمیشم باید بطور منظم بخورم که نمیخورم تهش سالی سه چهار ...

سه هفتست تو پی ام اسم

همیشه قبل از پریود استخون درد شدید میگرفتم سه هفتست انگار دارم فلج میشم از وضعیت روحیمم اصلا نگم برات

همینجوری پیش بره یه ادم اطرافم نمیمونه بس که بی حوصلم

قرص رو نمی‌دونم ولی برا آمپول پروژسترون یک هفته تا ده روز بعدش

امپولش رو قبلا زدم خیلیم درد داشت فکر کنم ده روزی طول کشید

فکر نکنم برا پریود نشدن بگهتغییرات و اختلالات هورمونی خلقیات و افکار و احساسات رو هم تغییر میدن و بر ...

وای دقیقا

یهو تن صدام بالا میره همه میگرخن

عالم و ادم رو میرنجونم تو پی ام اس

امپولش رو قبلا زدم خیلیم درد داشت فکر کنم ده روزی طول کشید

اره

ولی قرص رو نمی‌دونم چقدر طول بکشه 

احتمالا اونم همونقدر زمان ببره

من لکه بینی قبل از پریود دارم سونو دادم چیزی نبود ازمایشم جوابش هنوز نیومد 

در کل این دوران خیلی به ادم فشار میاد منکه بیخود تا ساعت سه شب گریه میکردم و قطع نمیشد غمم

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
من لکه بینی قبل از پریود دارم سونو دادم چیزی نبود ازمایشم جوابش هنوز نیومد در کل این دوران خیلی به ا ...

منم حس میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه

اتفاقا منم از سه چهار روز قبلش لکه بینی دارم سونو اوکی بود مشکل هورمونی هم نداشتم

وای دقیقایهو تن صدام بالا میره همه میگرخنعالم و ادم رو میرنجونم تو پی ام اس

من وقتی دارو میخوردم که پریود شم و تنظیم شه‌ اینجور بودم 🫠 🫠 🫠 

خیییلی بد بود از لحاظ روحی روانی حالم افتضاح بود ، دو سه ماه بیشتر نتونستم تحمل کنم ، داروها رو قطع کردم الانم پریود نمیشم ولی کاملا راحتم 

من وقتی دارو میخوردم که پریود شم و تنظیم شه‌ اینجور بودم 🫠 🫠 🫠 خیییلی بد بود از لحاظ روحی روانی ح ...

درکت میکنم خیلی حس بدیه

من دوس دارم سرمو بکوبم اینور اونور از حال بد😭

من وقتی دارو میخوردم که پریود شم و تنظیم شه‌ اینجور بودم 🫠 🫠 🫠 خیییلی بد بود از لحاظ روحی روانی ح ...

عزمزمه بخور داروتو..پوکی استخوان میگیری..امنوره ای؟

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32