2777
2789

درود بر همه دوستان،  وقتی ده سال پیش وارد حرفه دریانوردی شدم هیچوقت فکرش را نمیکردم خداوند چه برنامه ای برای من دارد و هرگز نمیدانستم در این مسیر جدیدم چقدر تحت آزمون ها و حکمت ها و تسویه کارما های خودم قرار گرفته ام و فقط ابعاد مادی و دنیوی را اولویت کار خودم قرار داده بودم و رضایت بابت رزق و روزی و توجه اش به زندگیم داشتم اما رفته رفته مسیرم شروع و تغییر کرد و اکنون ۱۸۰ درجه تغییر کرده جوری که چیز زیادی از اون پویا ده سال پیش یادم نمیاد و تغییرات چشمگیر زندگیم قطعا روحی بزرگ نیاز داشته و خدا را حمد و شکر و سپاس که عبورم داد از شب ها و روزهایی که صد سال می‌گذشت تا به این درک و آگاهی و خودشناسی برسم و بهای این آگاهی اون سختی و دردهایی بود که به لطف خداوند ازش عبور کردم. تجربه بیداری روحانی من از جنس دریا و درد و دوری بوده. بیداری روحانی را کسی که تجربه کرده منو درک میکنه. هرکس تجربه بیداری روحانی و رسیدن به آگاهی و روشن بینی داره را دعوت میکنم به تبادل نظر و انتقال آگاهی. منتظرتون هستم در عشق و نور جاوید باشید، پویا 

God wills

عجب مرد متشخصی😂دردو بلای تو بخوره تو سر  هرچی مرد هول هیز بیشرف تو این سایته

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشناسی هیچوقت نمیشه گفت صد در صد حاصل میشه ولی حتی اون مقدار کم هم باعث حیرت خود آدم میشه در وهله اول. شناخت خودت و توانایی هات و نقطه ضعف هات یه گنج بزرگه و یه آرامش عمیقی با خودش میاره. انگار سلطه دیگران برات کمتر میشه

اتفاقا حسم میگه مردایی که اینجوری حرف میزنن هولن

حست الکی میگه

این اقا ن تاحالا مزاحم کسی شده نه تاپیکاش پ

چرت پرت

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

فرازمینی ها رو دیدین یا از حقایق جهان با خبر شده اید؟

آره دیدم دقیقا در تاریک ترین لحطه زندگیم و دقیق ۹۰ خدا منو برگردوند به زندگی من هزاران بار بابت اون لحظه اشک ریخته ام و سجده کرده ام و به هیچ و ناچیز بودن خودم اقرار کرده ام در محضر عدل الهی پروردگار زیبایی ها پروردگار دانایی و مهربانی 

God wills