درود بر همه دوستان، وقتی ده سال پیش وارد حرفه دریانوردی شدم هیچوقت فکرش را نمیکردم خداوند چه برنامه ای برای من دارد و هرگز نمیدانستم در این مسیر جدیدم چقدر تحت آزمون ها و حکمت ها و تسویه کارما های خودم قرار گرفته ام و فقط ابعاد مادی و دنیوی را اولویت کار خودم قرار داده بودم و رضایت بابت رزق و روزی و توجه اش به زندگیم داشتم اما رفته رفته مسیرم شروع و تغییر کرد و اکنون ۱۸۰ درجه تغییر کرده جوری که چیز زیادی از اون پویا ده سال پیش یادم نمیاد و تغییرات چشمگیر زندگیم قطعا روحی بزرگ نیاز داشته و خدا را حمد و شکر و سپاس که عبورم داد از شب ها و روزهایی که صد سال میگذشت تا به این درک و آگاهی و خودشناسی برسم و بهای این آگاهی اون سختی و دردهایی بود که به لطف خداوند ازش عبور کردم. تجربه بیداری روحانی من از جنس دریا و درد و دوری بوده. بیداری روحانی را کسی که تجربه کرده منو درک میکنه. هرکس تجربه بیداری روحانی و رسیدن به آگاهی و روشن بینی داره را دعوت میکنم به تبادل نظر و انتقال آگاهی. منتظرتون هستم در عشق و نور جاوید باشید، پویا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودشناسی هیچوقت نمیشه گفت صد در صد حاصل میشه ولی حتی اون مقدار کم هم باعث حیرت خود آدم میشه در وهله اول. شناخت خودت و توانایی هات و نقطه ضعف هات یه گنج بزرگه و یه آرامش عمیقی با خودش میاره. انگار سلطه دیگران برات کمتر میشه
فرازمینی ها رو دیدین یا از حقایق جهان با خبر شده اید؟
آره دیدم دقیقا در تاریک ترین لحطه زندگیم و دقیق ۹۰ خدا منو برگردوند به زندگی من هزاران بار بابت اون لحظه اشک ریخته ام و سجده کرده ام و به هیچ و ناچیز بودن خودم اقرار کرده ام در محضر عدل الهی پروردگار زیبایی ها پروردگار دانایی و مهربانی