2777
2789
عنوان

ولی دیگه نمیزارم جدامون کنن

454 بازدید | 15 پست

دیگه من فهمیدم که اگر نباشی واقعا زندگی برام سخته این چند روز هر کاری کردن ازم جداش کنن حدودا دوماهه همدیگرو ندیدیم و حرفم نزده بودیم حتی تو تاپیک قبل گفتم مادرم چه کار هایی برای جداییمون کرد این چند وقت هرکاری میکردم کنار بیام اما قلبم دیگه کنار نمیومدقلبم میخواستش الانم بعد این دوری به هم برگشتیم اون اومد و دوباره قلبمون به هم نزدیک شده من فهمیدم اگر نباشی من بمیرم راحتم تا زندگی کنم 💔 فقط میتونم بگم دوست دارم نور قلبم 

یاد بدبختیم افتادم بعد ۱۰۰ روز برگشت بدون اون دلم میخواست بمیرم وقتی برگشت همین حرفارو ب خودم گفتم . ...

امیدوارم حالت به زودی بهتر بشه❤️ما جدا شدیم چون من همیشه گیر میدادم من خیلی وسواس فکری گرفتم و اون اصلا بهم گیر نمیداد درکم میکرد باز خودم رابطه رو قطع کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم حالت به زودی بهتر بشه❤️ما جدا شدیم چون من همیشه گیر میدادم من خیلی وسواس فکری گرفتم و اون ا ...

فدات .

میرم پیش تراپیست یعنی قراره برم

اون ب من توجه کافی نمیکرد

کاربری دست دو نفره ✋️ 

امیدوارم حالت به زودی بهتر بشه❤️ما جدا شدیم چون من همیشه گیر میدادم من خیلی وسواس فکری گرفتم و اون ا ...

برای وسواس فکری به دکتر بگو بهت قرص ازیپم بده عالی میشی

من یک ماهه مصرف میکنم دیگه وسواس فکری ندارم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

نه اخه گفتی وسواس فکری داری پرسیدم ینی شکاک و بدبینی ک گیر میدی؟؟

اها خودمو گفتی ببخشید عزیزم شکاک نیستم ولی خیلی فکر میکنم به همچی ی

اتفاقا رو به هم ریط میدم اخرش فکرای بد میاد سراغم انگار کارآگاه بازی در میارم اخرشم خراب میکنم

اها خودمو گفتی ببخشید عزیزم شکاک نیستم ولی خیلی فکر میکنم به همچی یاتفاقا رو به هم ریط میدم اخرش فکر ...

یه چیزی بگم 

چون خودمم مثل تو بودم 

شایدم بدتر 

نیت کردم 

تا‌وقتی ک میتونم 

بهترین تایمش ۴۰روزه 

سعی کن هرشب 

نادعلی بخونی 

ینی روزی یک بارو بخون 

انقدددد ارومت میکنه و دلتو قرص میکنه ک حد نداره 

ب خدای بزرگت ایمان داشته باش 

اهل نماز و‌این چیزا نیستم 

اما 

همیشه خدا 

برام معجزه کرده 

شمام 

ب نیت 

اینکه افکار منفی ازت دور بشه هرشب 

بخون 

یا هروقت حس بدکردی 

بهم ریختی 

اون افکار خواست بیاد سراغت بلافاصله بخون 

یه مدت 

دوری کنی و اجازه ورود این افکاررو ب خودت ندی کم گم مغزت عادت میکنه ب افکار سالم و مثبت 

پس ضرر نداره حتما انجامش بده 

من بقدری اروم شدم و ذهنم اروم شده تازه میفهمم زندگی چ لذتی دارع

من عاشق همسرم و‌زندگیم هستم (خدایاشکرت)🩷🌈