2777
2789
اگه ندادن

اگه ندادند زندگی تون رو درست کنید نه اینکه دزدکی پول بردارید چون مردی که پول آگاهانه نمیده بفهمه دزدکی پول بر میدارید هم راضی نیست 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اگه ندادند زندگی تون رو درست کنید نه اینکه دزدکی پول بردارید چون مردی که پول آگاهانه نمیده بفهمه دزد ...

بله درسته👌👌

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد بدم میاد زن دزدکی دست تو جیب مردش کنه ..مادرشوهره منم همیشه همینه خداروشکر تو زندگیم همیشه کار ...

عزیزم شما کارت دستته اگه نبود و به پول نیاز پیدا میکردی برمی‌داشتی خب چاره دیگه هم نداری 

بعدشم طبق گفته مراجع حرام نیست چرا فتوا می‌دین الکی

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃
میدونین اخه من واسه خودم خرج نمیکنم خورد خورد جمع میکنم پس انداز شه شوهرم خرجای الکی میکنه. اگه مت ...

نه اینطور ایراد داره عزیزم تو فقط حق اینو داری که واسه نیابت برداری و خرج کنی 

بهش بگو و با رضایتش بردار 

اگه برمیداری و جمع میکنی برای خودت خوب حرامه والا انگار تو کار کنی همه چی رو برا همسرت فراهم کنی اون ...

پول خرجی خونه رو میگیره چیزی کم نمیذاره..

من چندساله باهاش زندگی میکنم .اصلا هم تاحالا ازش نخواستم بهم پول توجیبی بده ..حساب کتابشو نمیگیرم.

ولی هیچ پیشرفتی نکردیم تاحالا 

همه رو میره خرج خونوادش میکنه.

مثلا اگه اخر ماه بشه و ما ۵۰۰ تو خونمون باشه میگرده ببینه کی پول لازمه همون ۵۰۰ تومنه رو گمو گورش کنه.

من خودم خرج اضافه نمیکنم که پس انداز شه واسه زندگیمون ولی اون همه رو میده به بقیه

عزیزم شما کارت دستته اگه نبود و به پول نیاز پیدا میکردی برمی‌داشتی خب چاره دیگه هم نداری  بعدش ...

نه والا .. اصلا نه من نه شوهرم اعتقادمون اینه پول وسط باشه کی خرج کرد کی خرج نکرد نداریم 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
پول خرجی خونه رو میگیره چیزی کم نمیذاره.. من چندساله باهاش زندگی میکنم .اصلا هم تاحالا ازش نخواستم ...

خب مگه با این شرایط فک میکنی پول برداری چیزی میشه قشنگ بندازش قسط برای خودت طلا بگیر خودش بدونه داره قسط میده برای خودت کم نزار ازش پول توجیبی بخواه بگو میخوام پس انداز کنم امروز فردای هم داره دیدی حرفتو گوش نمیده بردار و پس انداز کن دیگه چاره چیه

نه والا .. اصلا نه من نه شوهرم اعتقادمون اینه پول وسط باشه کی خرج کرد کی خرج نکرد نداریم 

خب شوهر شما همچین اعتقادی داره بقیه مردا ندارن نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید که

پول خرجی خونه رو میگیره چیزی کم نمیذاره.. من چندساله باهاش زندگی میکنم .اصلا هم تاحالا ازش نخواستم ...

بخدا انقد بیپولی و سختی کشیدم تو زندگی ..

سالی دودست لباس اگه بگیرم..اونوقت اگه پولی ته جیبش بمونه میره خرج بقیه میکنه..

من میخوام پس انداز کنیم ..واسمون بمونه .

ماشین بگیریم.یه جای بهتر بریم اجاره کنیم.

یا اصلا خونه بخریم.

خب مگه با این شرایط فک میکنی پول برداری چیزی میشه قشنگ بندازش قسط برای خودت طلا بگیر خودش بدونه داره ...

من طلا داشتم کلا چندماه دستم بود.

فوری از دستم دراورد رفت ماشین خرید قسطی

همونم داد برادرش باهاش تصادف کرد اوراق شد کلا ۲۰ تومن لاشه شو فروختن!!

اون بیست تومنم اصلا نفهمیدم چیکار کرد!!

الان خودم با پولی که جمع کردم یه جفت گوشواره واسه دخترم خریدم .ولی بهش نگفتم.اگه بگم باز میخواد بفروشدشون!

بخدا انقد بیپولی و سختی کشیدم تو زندگی .. سالی دودست لباس اگه بگیرم..اونوقت اگه پولی ته جیبش بمونه ...

واقعا با این اوضاع و رعایت های تو باز میره خرج بقیه میکنه یعنی من نصفش میکنم ها اینجوری بکنه بگو من حلالت نمیکنم تو حق منو داری به بقیه میدی ایشالا خیرشو نبینن قشنگ جواب میده اینکار