2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا؟ منم یه سهمی دارم ازاین زندگی

سهم داری ولی خودش بایدبهت بده واجبه بهش ک بده اون گناه میکنه نمیده😒ولی پناه برخدااانمیدونم این مرداچشونخ

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
اگه واسه نیاز هست نه گناه نیست 

میدونین اخه من واسه خودم خرج نمیکنم خورد خورد جمع میکنم پس انداز شه

شوهرم خرجای الکی میکنه.

اگه متوجه شه من پول دارم ازم میگیره و تو یه روز همشونو خرج میکنه

اعتراف میکنم کل ۴ سال دانشگاهم از جیب بابام بر میداشتم😐خو کم میداد☹خدایا العفو

پدرم به شدت حساب پولشو داره احتمال خیلی زیاد میدونست واسه همین کم میداد به رومم نمیاورد😐🤔ی بار باید ازش حلالیت بخوام

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

آیت اله مکارم

استفاده پنهانی از اموال شوهر برای تهیه جهیزیه دختر

اگر زنی از اموال شوهر خود بدون اجازه او بردارد ولی آن اموال را در راه خانواده خرج کند مثلا برای دخترش جهیزیه بخرد، آیا اشکال دارد؟( شوهر در بعضی مسایل مثل مسئله مذکور بی تفاوت است.)

در صورتیکه که شوهر حاضر به پرداخت نفقه لازم نباشد این کار جائز است ولی تنها برای مقدار جهیزیه ضروری می توان این کار را کرد.

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃
خودت کمی فکر کن کم از دزدی  نیست با زبان خوش خواستن چه اشکالی داره

اگه ندادن

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

انقد بدم میاد زن دزدکی دست تو جیب مردش کنه ..مادرشوهره منم همیشه همینه

خداروشکر تو زندگیم همیشه کارت و پولا تو خونست و کمبودی ندارم ک دزدکی بردارم 

اگه قایمکی برداشتی و شوهرت نمیدونه پس دزدیه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

اگه نفقه نمیده از نظر بعضی مراجع ایرادی نداره. ولی اگه خرجی خونه رو میده اشکال داره. اینجا افراد تخصص شرعی ندارن از متخصص احکام بپرسین

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

اگه برمیداری و جمع میکنی برای خودت خوب حرامه والا انگار تو کار کنی همه چی رو برا همسرت فراهم کنی اون از پول تو دزدی کنه ولی اگه بهت خرجی نمیده چیزای ضروری که لازمه هر زنیه برات نمیگیره میتونی برداری قشنگ 

عزیزم این چیزا رو اینجا نپرس اینجا همه میخوان نظر خودشونو تحمیل کنن. 

به دفتر مرجعت زنگ بزن یا به دفتر رهبری یا تلفن آستان قدس 

خیالت راحت میشه 

ولی خب شرایط هم داره نمیشه همینجوری برداری و خرج کنی 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃