2777
2789

برو وردار فدا سرت‌ میخواس اخلاقش بد نباشه

میتونیم بهش بگی خب اگه راس میگی‌ماهی مثلا ۲۰۰ بده بهم.بعد همشو پس انداز کن.

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خواهراشم همیشه اینجورین همیشه از جیب شوهراشون برمیدارن واسه خودشون پس انداز میکنن  یه جایی ...

اونا لابد اخلاقيات براشون مهم نيست و فرهنگ درستي ندارن

شما اونجوري نباش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره خداییش خونوادشم گاهی بهش کمک میکنن .واسه همین این دیگه زیادی جوگیر میشه میخواد صدبرابرشو جبران ک ...

آهان پس بگو تو فقد برای خودت خرج کن خواسته هات رو بیشتر کن تو این وام های خونگی شرکت کن برای خودت طلا بگیر ترجیحا النگو اگرم یه وقت ازت خواست بگو این نشونه مردونگی تو من دستم النگو دارم مردم چی میگن پشت سرمون و اینا شیرش کنه یکم جمع کنی بعد ببینه برای خونش کم میاره دیگه زیاد بهشون نمیده 

کار درستی نیست. باید اول از همه ایشون بده که شما اینطور رفتار نکنی. احساس ناخوشایندی بیشتر بخودت دست می ده. آدم حساب جیب را  داره کم که بشه توی فکر می ره که چکار کردم.چی شده. بفهمه اعتماد از بین می ره.  و از ظن به بعد مرتب مراقبت می کنه

اسی   اگه بعدا نگید دزدی حساب میشه  بله                                      ولی میتونی                                                            

بیش بگی پول بیت بده  هر ماه   موفق باشی 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
آهان پس بگو تو فقد برای خودت خرج کن خواسته هات رو بیشتر کن تو این وام های خونگی شرکت کن برای خودت طل ...

اره منم جدیدا اینو فهمیدم .باید یکاری کنم روش فشار باشه که نتونه خرج الکی کنه..

ولی مساله اینه مثلا من بگم فلان چیزو بگیر هی خودشو میزنه به ضعف و ناله میگه پول ندارم!

پول تو خونه هستاااا!

ولی میگه اونا مال من نیس !درصورتی که مطمئنم مال خودشه.!

من هیچ راهی ندارم جز اینکه پول جمع کنم دور از چشمش .بعد بگم بیا اینم پول .بریم بگیریم فلان چیزو!

چه پروعه شوهرت معذرت میخوام ولی واقعا حرص خوردم  

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

میگم بهش...منکه نمیخوام واسه خونوادم خرج کنم! میخوام واسه زندگی خودم و خودش خرج بشه. ولی الان نه

خیالت راحت دزدی حساب نمیشه  زندگی مشترک  هست و اجازه گرفتن خوب برای هردونفر

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

کلا دزدی اسمش دوشه چیز خوبی نیست چه حالا همسرت باشه چه غریبه . برکت خونه با این کارها ازبین میره واینکه ببخشید اینو میگم ادم عادت میکنه به اینجورکارها واگه شوهرتم بفهمه کلا اعتمادش ازبین میره اگه احساس میکنی حقت داره ضایع میشه باحرف بگیر نه دزدی