2777
2789

روی بورس باید حساب بلند مدت کنید تا نتیجه بگیرید

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بذار بمونه، شما که ضرر کردیم حداقل صبر کن تا درست بشه بخشی از ضررت جبران بشه، مثلا بکشی بیرون الان با این پول چکار میکنی، با این گرونی. 

برو از نو حای دیگه سرمایه گذاری کن. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
بلند مدت ینی چقدر

یعنی 5 /6سال

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
یعنی 5 /6سال

هوف

من سهام پترول خریدم به پیشنهاد یکی 

البته پول زیادی نذاشتما فقط 700 هزار تومن ولی خب یه درصد تا الان بهم سود نداده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
هوف من سهام پترول خریدم به پیشنهاد یکی  البته پول زیادی نذاشتما فقط 700 هزار تومن ولی خب یه د ...

عزیزم همین 700 تومن رو 5 سال دیگه برو سراغش ببین چقد سود داده بهت  

نه بذار بمونه، شما که ضرر کردیم حداقل صبر کن تا درست بشه بخشی از ضررت جبران بشه، مثلا بکشی بیرون الا ...

خوب عزیزم پولش داره از بین میره چی کارکنه دیگه چیه. ما دو ماه پیش کشیدیم بیرون هم‌ گفتن صبر کنین . تو همون دو ماه سی ملیون شاید بیشتر ضرر میکردیم. بورس خورده زمین . بر فرض شیش ماه دیگه بلند شه وقتی همه پول و از دست دادی دیگه سودی نداره