کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
هوف من سهام پترول خریدم به پیشنهاد یکی البته پول زیادی نذاشتما فقط 700 هزار تومن ولی خب یه د ...
عزیزم همین 700 تومن رو 5 سال دیگه برو سراغش ببین چقد سود داده بهت
نه بذار بمونه، شما که ضرر کردیم حداقل صبر کن تا درست بشه بخشی از ضررت جبران بشه، مثلا بکشی بیرون الا ...
خوب عزیزم پولش داره از بین میره چی کارکنه دیگه چیه. ما دو ماه پیش کشیدیم بیرون هم گفتن صبر کنین . تو همون دو ماه سی ملیون شاید بیشتر ضرر میکردیم. بورس خورده زمین . بر فرض شیش ماه دیگه بلند شه وقتی همه پول و از دست دادی دیگه سودی نداره