2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

140 بازدید | 20 پست

بچه ها خیلی سال پیش نمیدونم ۱۰سال یا بیشتر من راهنمایی بودم شایدم کمتر رفته بودیم جمکران یک جایی بود من رفتم اب بخورم یهو برگشتم یک بچه تقریبا یک سال دو سال پشتم بود من برگشتم این بچه به پشت با سر افتاد رو اسفالت و شروع کردن به گریه کردن بعد مادرش اومد بغلش کرد من عذر خواهی کردم و رفتیم دیگه

بچه ها بخدا من ندیدمش خودش پشت من بود و چون هنوز خوب نمیتونست راه بره افتاد و هنوز که هنوزه یادم می افته میگم نکنه بلایی سر اون بچه اومده باشه نکنه بعدش فلان چی شده باشه نکنه خدای نکرده سرش اسیب دیده باشه یا خون لخته شده باشه یا .. کلی اعصابم میریزه بهم😢😢😢الان یهو یادم افتاد

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش مال کروناست

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

الان اون بچه 10 سال بیشتر داره، مامانش داره میزنه تو سرش که بیا درستو بخون

معنم مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...کس نداد که پسِ پرده که خوب استو که زشت...زاهدا معنم مکن خود دانمو کردار زشت...مابه دوزخ میرویم ارزانیت بادا بهشت

راننده پارسال زد بهمون دخترم به زنده بودنش امید نبود رضایت دادیم همون موقع رفتو‌پشت سرشم نگاه نکرد من دوباره بهش پیام دادم به زور اومد با کلی غرغر کردن دادگاه 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

نه بابا یکم حساسی تو 

میدونم چیکار کنم خب خیلی بده سره بچه بخوره رو  اسفالت و مسبب ناخواسته تو باشی 😢😢😢😢

الان اون بچه 10 سال بیشتر داره، مامانش داره میزنه تو سرش که بیا درستو بخون

وای چه خوب بود این پست 😂

انشالله همینطوره..

راننده پارسال زد بهمون دخترم به زنده بودنش امید نبود رضایت دادیم همون موقع رفتو‌پشت سرشم نگاه نکرد م ...

اون دیگه تهش بوده

من با این که تقصیر کار نبودم یادم می افته قلبم اتیش میگیره میخوام برم کلانتری خودمو معرفی کنم😂😂