2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب چه حرفایی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 47 پست
پس اینا پولدار نیستن خیلی ببخشید حمال پولن، پول رو اگه خرج نکنی به چه درد میخوره

عزیزم هرچی دارن داداش هاش برداشتن و نمیدن !!

میگن به داماد چیزی نمیدیم !!!چرا به داماد چیزی بدیم !

فقط توقع و ادعای زیاد دارن و میگن فقط باید داماد میلیونی خرج کنه و برامون بیاره !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنی به خدا همه سرمایم را دادم خونه ساختم رو پشت بام مادر شوهرم بعد فهمیدم پشت بام شرکتی بود ون ...

الان با غصه خوردن تو و شوهرت و این حرفا پولاتون برمیگرده

منم شوهرم خونه اش تو این گرونی و رکود از دستش رفت

باید زانوی غم بغل بگیرم

گفتم فدای سرت همه باید ضرر کنه تا به تجربه برسن

باید بی پول بشن تا بفهمن پس‌انداز چیه

باید از دست بدن تا قدر چیزایی که به دست میارن رو بفهمن

باید تلاش کنی تا نتیجه بهت لذت بده

اگه دنیا به ماشین و خونه ای

پس ما و امثال ما باید بمیریم

خوب میخورم

خوب میپوشم

خوش میگذرونم 

درس میخونم

دنبال کار و پیشرفت میرم

زحمت میکشم

قدر میدونم

تمام

اینه‌زندگی

دختر دایی من بعد ۱۳ سال خونه درست کرد و بهترین وسایل و بهترین ماشین

فقط چند ماه تو خونه اش بود

تومور داشت فوت شد تو ۳۵ سالگی

شوهرش‌ داره دیوونه میشه

پسرش از غصه داره دق میکنه

کاش الان مستاجر بود و زنده بود

شوهرش روزی ۱۰۰ بار میگه

من که هزار بار گفتم خدایا جای زنم

همه چیمو بگیر

اما زنمو نه

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست
والا ما خانواده هامون هم فقیر نیست !!!ولی نه خونه داریم نه پس انداز نه چیزی !!! پدرم هرچی داشت د ...

ما هم گردش وتفریح نمی رفتم اما از وقتی بچم بزرگ شده به خاطر بچمون میریم که کمبودی نداشته باشه امیدوارم پیرم یه همه ی آرزوهاش برسه وخوسبخت بشه 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

درسته زندگیا سخت شده خصوصا واسه آقایون چون زیر فشارن ولی اینم قبول کن تفسیر خوشبختی از نظر شوهرت قانع کننده نیست،مگه خوشبختی به ماشین لاکچریه یا خونه بالای ۱۲۰ متری؟

خوشبختی از نظر من یعنی دل خوش داشتن،یعنی سلامتی داشتن،یعنی عشق دادن و پشت هم بودن تو روزای سخت.

بخدا اکه شعار بدم چون منم از همین قشرم و سختی دیدم و کم کم اوضا بهتر شد ولی هیچوقت فکر نکردم اگه رستوران نرم خوشبخت نیستم...

بازم خداتونو شکر کنین وضع شما از بعضی قشرم بهتره.

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹

والا الان خونه خریدن برای همه مشکله شماهم میشینید با شوهراتون چ حرفایی میزنیدا...

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
عزیزم هرچی دارن داداش هاش برداشتن و نمیدن !! میگن به داماد چیزی نمیدیم !!!چرا به داماد چیزی بدیم ! ...

رو دل نکنن، منم یکی از زن داداشام خانوادش دقیقا اینطوری هستن، اصلا به فکر دخترشون نیستن، فکر میکنن داماد رو گنج نشسته خودشون وضعشون بد نیست دو تا خونه ی چند میلیاردی دارن، حقوق بالای ۱۰ تومن پسر هم ندارن، ولی همچنان چشمشون به دست داداشمه، عین دور از جون گداها آبرو نذاشتن واسه دخترشون

الان با غصه خوردن تو و شوهرت و این حرفا پولاتون برمیگرده منم شوهرم خونه اش تو این گرونی و رکود از د ...

آخی 0قدر متاسف شدم مو به بدنم سیخ شد خدا رحتمشون کنه عزیزم امیدوارم شما هم صاحبخونه بشید چقدر خوبه که آدم های خوبی مثل شما هستن امیدوارم بهترین ها برات باشه خیلی درس گرفتم ازت ممنونتم که وقت گزاشتی برام 

خونه ۱۲۰متر ۵۰۰ میلیون؟متوجه نشدم اینجاشو..اگ منظورت اینه خونه دیدی۱۲۰متری ۵۰۰ میلیون مگه کجایید اینقد ارزون؟

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
آخی 0قدر متاسف شدم مو به بدنم سیخ شد خدا رحتمشون کنه عزیزم امیدوارم شما هم صاحبخونه بشید چقدر خوبه ک ...

اختیار داری وظیفه اس

انشالله سر هیچکس نیاد

در عرض ۱ ماه مریض شد و مرد

زندگی ۳ تا خانواده نابود شد

من میدونم‌ شرایط سخته

اما باور کن واسه همه اس فقط تلاش

خدا بچه اتو حفظ کنه

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست
خونه ۱۲۰متر ۵۰۰ میلیون؟متوجه نشدم اینجاشو..اگ منظورت اینه خونه دیدی۱۲۰متری ۵۰۰ میلیون مگه کجایید این ...

اصفهان آره 120 متر 500 ملیون دیشب دیدیم ولی پولش جور نیست 

اختیار داری وظیفه اس انشالله سر هیچکس نیاد در عرض ۱ ماه مریض شد و مرد زندگی ۳ تا خانواده نابود شد ...

خیلی ممنونم انشالله نی نی شما هم سایم وسلامت بیاد تو بغلت نمیدونم چرا شوهرم دیشب اون حرفا را زد ذهن منم درگیر کرد 

وقتی دونفر همو دوست داشته باشن این حرفا معنی نمیده

یعنی حتما باید ماشین لاکچری و گرون سوارشد مگه با ماشین ارزون نمیشه کنار عشقت خوشبخت باشی 

مگه حتما باید خونه خرید؟ نمیشه تو خونه اجاره ای خوشبخت بود؟

زندگی همین خوشیای کوچیکه مهم اینه همو دوست داشته باشین و وفادار باشین