2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب چه حرفایی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 47 پست
حالا کمه‌کم تا ماشین و پول رهن خوب و کمی طلا برای پس انداز روز مبادا نداشتید بچه نیارید ها.... د ...

چقدر خونه رهن کردید ما هم یه پراید خریدیم ودوتا سکه دارم حالا میخوام یه وام دیگه بگیریم یه ساینا بخریم اگه جور بشه ولی خونه چی خونه ساختم ولی نصفش را از دست دادم حالا فقط نصفه خونه دارم که توش نشستم 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62
خوب میگم خانواده هامون هم مشکل دار بودن حتی پول درس خوندن نداشتیم 

من خیلی ها رو‌دیدم از فقیر ترین ها

درس خوندن و دانشگاه دولتی رفتن

ولی خب شما هم هنوز سنی ندارید‌

کلی وقت دارید

شما هم میتونی بری خیاطی یا آرایشگری و کلی پول در بیاری

❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو پول نداریم ماشین لاکچریی نداریم تن سالم ک داریم ارامش ک داریم بگو من حاضرم با تو باشم ولی نون خشک بخورم خوشیم در حد رستوران رفتن باشه خعلیا ازین ثروتمندا هستن ک ارامش ندارن همش بیشتر وقتا عصبی خسته همش مشغولیات ذهنی ووو اینارو بگو بش قانعش کن

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
آخه چجوری ما الان یه خونه دیدیم 120 متر عالی همه چی 500 تومن فقط 100 تومن میتونم جور کنم خوب بقیش را ...

حالا حتمن باید از ۱۲۰ متری شروع کنید؟

نمیشه از ۵۰ پتری شروع بشه

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست

خب چه اشکالی داره منم کسایی رو میشناسم چهل سالشونه هنوز تو یه خونه کوچیک و اجاره زندگی میکنن خوشبختن

مگه بدون خونه و ماشین نمیشه خوشبخت بود؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

شوهر منم خانوادش اصلا وضع مالی خوبی نداشتن پدر منم خونه و ماشین داره ولی خب نیومد ک بده بمن. ما از زیر صفر شروع کردیم الان بعد از ۳ سال خداروشکر هم ماشین داریم هم خونه دوطبقه هم وضع مالیمون هم متوسط رو ب بالاعه هیچ کمبودی هم نداریم.. باید تلاش کنید واس هدفاتون مطمن باشید بهش میرسید

پسرام دنیام💖

کمی افسرده شده  مگه همه اینایی پیشرفت کردن ازخانوادشون ارث بردن ؟؟؟من وهمسرم یه هزاری هم ازخانوادهامون بهمون نرسیداما تلاش کردیم حالاشایدماشین گرون نشه سوارشم یایه خونه بزرگ بالاشهرنداشته باشیم اما دلیلی نداره خودمه فراموش کنم زانوی غم بغل کنم توکلت بخداباشه دعاکن سلامت باعشق کنارهم باشین

چقدر خونه رهن کردید ما هم یه پراید خریدیم ودوتا سکه دارم حالا میخوام یه وام دیگه بگیریم یه ساینا بخر ...

تو که وضعت از منم بهتره

یه شبه و با چند سال زندگی نمیشه به ماشین شیک و خونه ۱۲۰ متری رسید

جفتتون یکم واقع بین باشید بد نیست

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست
خب گلم فعلا یه ۶۰ متری بخرین تا ان شاءالله ۱۲۰ متری

خونه طبقه سوم مادر شوهرم را همه ی طلاهام را دادم ساختم اما نمیدونستم که پشت بام با همسایه هم شریکی هست همسایه نصف  خونه را ازم گرفت طبقه سوم بدون آسانسور کلی پله دار نصفه ش هم که  رفت.... 

آخه چجوری ما الان یه خونه دیدیم 120 متر عالی همه چی 500 تومن فقط 100 تومن میتونم جور کنم خوب بقیش را ...

خوب یه خونه ببینید 50متر 

تا بتونید بقیه شو وام بگیرید 

من 5ساله  ازدواج کردم مگه قراره. از اول ادم خونه بخره 

همه چی کم کم 

اصلا اگه نتونیم بخریم فدای سرم ادم باید از لحظه استفاده کنه این همه ادم مستاجر و و بدون ماشین 

منم یکی مثل اونا 

فقط از این زمانی که توش هستی استفاده کن و خوش باش 

خوش بپوش 

خوش بخور 

خوش زندگی کن 

چه اطمینانی داری که فردا زنده ای 

پس غصه نخور اگه خدا بخواد. میاره کسی هم جلو دارش نیست اما تلاشت رو بکن 

بگو خوشت میاد با یه پولدار ازدواج کنی آدم حسابت نکنه هرروز پیش خانواده ی پولدارش سرخورده بشی؟ دختر پ ...

وای دقیقا دقیقا چقد حرفت قشنگه !!!باید از طلا نوشت 

دختر پولدار فوقش یه جهیزیه درست و حسابی بیاره یا نیاره

من زن داداشم از بس خانواده اش پولدار بودن ،،،،باور کن نصف شهرشون خونه هاش مال ایناست 

ولی به جون دخترم قسم جهیزیه در حد بیست ملیون بهش دادن اونم با دعوا دادن(((مبل و سرویس چوب و تخت خواب و کاز و لباسشویی و همه چی پای داداشم نوشتن ))

عوضش چنان توقع داره و خودش رو دست بالا میگیره و مبل بیست میلیونی از داداشم میخواست و ماشین لباسشویی بوش ده کیلویی و دوتا سرویس طلا و  فلان و بهمان

تو که وضعت از منم بهتره یه شبه و با چند سال زندگی نمیشه به ماشین شیک و خونه ۱۲۰ متری رسید جفتتون ی ...

فکر میکنی به خدا همه سرمایم را دادم خونه ساختم رو پشت بام مادر شوهرم بعد فهمیدم پشت بام شرکتی بود ونصف خونه را دادم به اون شریکه کلی پلهه داره دیگه مشکلات با مادر شوهرم را نگم برات سکه هم 30 ملیون وام گرفتم رفتم دوتا سکه خریدم 10 ملیون ضرر کردم من مون م وقسطا خیلی اشتباه کردم تو زندگی چون بچه بودیم کسی نیود راهنماییم ن کنه پرایدم خریدیم الان متوجه شدیم که تصادفی بود وما پول ماشین سالم را دادیم خیلی اشتباه پشت اشتباه فقط بخاطر ازدواج زود هنگام

وای دقیقا دقیقا چقد حرفت قشنگه !!! دختر پولدار فوقش یه جهیزیه درست و حسابی بیاره یا نیاره من زن ...

پس اینا پولدار نیستن خیلی ببخشید حمال پولن، پول رو اگه خرج نکنی به چه درد میخوره