2777
2789

خواستگار های خوبی برام اومده یه خواستگار داشتم معلم دبستانم بود برای پسرش منو میخواست خونه و ماشین هم داشت ولی از لحاظ ظاهری نپسندیدم یعنی کلا هرکی میاد شاید همه چیش خوب باشه ولی قدش کوتاه یا هم قیافه اش جوری نیس که من دوست داشته باشم، باید قیافش جوری باشه که بتونم تحملش کنم بحث یه عمر زندگیه من نمیگم خیلی خوشگل باشه در حد خودم باشه، خواستگار پلیس و نظامی هم داشتم ولی نخواستم خلاصه مردی که همه چی داشته باشه کم گیر میاد🥲 کسی هست مثل من باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲مامانم میگه با این همه سخت گیری میمونی رو دستم خیلی ناراخته

مامان منم همینو میگه، میگه پشیمون شدم به حرف تو گوش دادم پسر به این خوبی رد کردم، من تصمیم گرفتم ازدواج نکنم، ازدواج سخته آدم خوب پیدا نمیشه

مامان منم همینو میگه، میگه پشیمون شدم به حرف تو گوش دادم پسر به این خوبی رد کردم، من تصمیم گرفتم ازد ...

خیلی سخته بعد من یه خواهر کوچیک تراز خودمم دارم گ۱٫۷گسالشه کمکم داره به سن تزدواج نزدیک میشع میترسم من باعث بسته شدن بهت اونم بشم این سری خواستگار اومد همه چیش خوب ولی ظاهرش بد اینقدر گریه کردم 

خسته شدم از سرزنشای مامانم خیلی اذیتم خیلی زیاد نمیدونم درکم میکنی یا نه 🥲

خیلی سخته بعد من یه خواهر کوچیک تراز خودمم دارم گ۱٫۷گسالشه کمکم داره به سن تزدواج نزدیک میشع میترسم ...

درکت میکنم عزیزم ولی مامانت چرا بهت فشار میاره خب وقتی به دلت نمیشینه نمیشه کاریش کرد آخه مگه ازدواج هم زوری میشه، در رابطه با خواهرت اینو بگم که دیگه الان کوچیکترا زودتر از بزرگترا ازدواج میکنن تو جلو راه خواهرت نیستی که

درکت میکنم عزیزم ولی مامانت چرا بهت فشار میاره خب وقتی به دلت نمیشینه نمیشه کاریش کرد آخه مگه ازدواج ...

دیگه فشار میارع 

میگه تا حالا بهت فشتر نیاوردم هرچی پسر خوب و بود رد کردی الان دیگه هیچکسی نمونده بیاد خواستگاریت 

دیگه فشار میارع میگه تا حالا بهت فشتر نیاوردم هرچی پسر خوب و بود رد کردی الان دیگه هیچکسی نمونده بیا ...

خب نمونه باشه چی میشه دنیا به آخر میرسه؟؟ نکنه نگران حرف مردمه؟ وای از این مادرا😐 حالا انگار اگه ازدواج نکنی چیزی رو از دست میدی باور کن اونایی ک ازدواج کردن روزی هزار بار پشیمونن میگن کاش نمیکردیم

بزار به وقتش اتفاق میوفته عزیزم اگه بخواد میشه نخواد هم نمیشه هرچیزی به وقتش