2777
2789
عنوان

راهی برای چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خوش به حالت تاماااام

فکر میکنی عزیزم اونایی ک لاغرن هم ب اندازه چاق ها تو عذابن

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !
سلام بروقرص مولتی ویتامین بگیرصبحها بخوراشتهاتو زیادمیکنه.قرص نعنا هم اشتها آوره.تنقلات هم تاثیرداره ...

خیلی ممنونم 🙏

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !
۲۳ سالمه قدم ۱۶۹ وزنم ۴۱

وزن ایده الت چنده؟؟

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اونقدر غذاهای خوشمزه هسسسسسست 😭😭😭😭

پیتزا،شیرینی تر،بستنی😢،ماکارونی 😭

مردم از بس نخوردمشوووون

خودم 168  63 هستم چرا نمیرسم به 57😭😭😭

هر چی نمیخورم باز همونم 

همه ی اینارو به جای من بخور

((دین من انسانیت است))
دوستم چارت فقط کالری شماری با تاپیک چالش چاقی ماه پیشونی ۲ هس

کجاست میشه تگ کنی من پسرم باید چاق شه

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

۲۳ سالمه قدم ۱۶۹ وزنم ۴۱

اها

ببین منم مثه تو بودم ولی من الان بیست سالم و چتد سال پیش خیلی لاغر بودم اصلانم اشتها نداشتم ببین اکثر لاغری ها واسه کمبود اهن قرص اهن بخور البته من دکترم داده بود روزی یه دونه و اینکه غذاهای ترش و چیزای ترش رو بذار کنار دوغ نخور بخصوص اینا خیلی لاغر میکنند منم رعایت کردم و خیلی زیاد غذا خوردم و این قرص های اهنم کمکم کردن الان دیگه 8 کیلو اضافه کردم طوری که چربی اضافه پیدا کردم😐😂

مثل من کم وزنی عزیزم من ۱۷ سالمه ۳۷ کیلوام چقدرم برای همین خوردم کردن😕اما من به قلبه سمته چپمم نیست ...

وای خیلی خوب بود 😂😂