یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉
دوستم چارت فقط کالری شماری با تاپیک چالش چاقی ماه پیشونی ۲ هس
کجاست میشه تگ کنی من پسرم باید چاق شه
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉
ببین منم مثه تو بودم ولی من الان بیست سالم و چتد سال پیش خیلی لاغر بودم اصلانم اشتها نداشتم ببین اکثر لاغری ها واسه کمبود اهن قرص اهن بخور البته من دکترم داده بود روزی یه دونه و اینکه غذاهای ترش و چیزای ترش رو بذار کنار دوغ نخور بخصوص اینا خیلی لاغر میکنند منم رعایت کردم و خیلی زیاد غذا خوردم و این قرص های اهنم کمکم کردن الان دیگه 8 کیلو اضافه کردم طوری که چربی اضافه پیدا کردم😐😂