2777
2789
عنوان

راهی برای چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 54 پست
اونقدر غذاهای خوشمزه هسسسسسست 😭😭😭😭 پیتزا،شیرینی تر،بستنی😢،ماکارونی 😭 مردم از بس نخوردمشوووون ...

بیا تاپیک ما لاغر شو😁😁😁

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ببین منم مثه تو بودم ولی من الان بیست سالم و چتد سال پیش خیلی لاغر بودم اصلانم اشتها نداشتم ببی ...

چ خوب 

👏👏👏 ورزش کن اضافیارو بسوزونو از استایلت لذت ببر💃💃💃

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اونقدر غذاهای خوشمزه هسسسسسست 😭😭😭😭 پیتزا،شیرینی تر،بستنی😢،ماکارونی 😭 مردم از بس نخوردمشوووون ...

وای کاش من جای تو بودم دوست داشتم تپل بودم ولی لاغر نبودم 

باورکن🥺

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !
تاپیک شما چیه

تاپیک لاغری با کالری شماری من خودم 88 کیلو بودم الان 72 کیلو ام

میدونم چقد عذابههه،هوووف

من خودم ۱۷۰ ام و ۵۸ کیلو اما هنوز خیلی لاغرم حدود ۹  کیلو کمبود وزن دارم هنوز😢😢

خسته شدمممممم هرکار میکنم چاق نمیشم

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
میدونم چقد عذابههه،هوووف من خودم ۱۷۰ ام و ۵۸ کیلو اما هنوز خیلی لاغرم حدود ۹  کیلو کمبود وزن د ...

حالا تفاوتش با تو البته اینه من اشتها دارم خیلی هم غذا میخورم اما هرچی میخورم فایده نداره 😢😢

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
اها ببین منم مثه تو بودم ولی من الان بیست سالم و چتد سال پیش خیلی لاغر بودم اصلانم اشتها نداشتم ببی ...

واقعا انقد تاثیر داشت؟؟نمیدونستم منم میخرم میخورم پس اگ چاق بشم برات دعا میکنم 😀

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !
خیلی ممنونم 🙏

خواهش گلم.درضمن خیلی وقتها هست ک نخوردن دال بر لاغری نیست.مشغله فکری وناراحتی درگیری ذهنی هم باعث لاغری میشه.سعی کن تمام افکارمزاحمودوربریزی.مثلامن خواهرم هرروز میگ مادرشوهرم گفت چی گفت چی وحرص میخوره.میگم همش از بس بفکرحرفای مادرشوهرتی روزبه روزلاغرترمیشی

اللهم عجل لولیک الفرج
میدونم چقد عذابههه،هوووف من خودم ۱۷۰ ام و ۵۸ کیلو اما هنوز خیلی لاغرم حدود ۹  کیلو کمبود وزن د ...

مخصوصا اینک شوهرت قدش ۱۹۷ باشه وزنش ۱۱۹ 😐منو تصور کن فقط

اره والا الان دیگه در حال ورزشم تو خونه روزی یه ربع بیست دقیقه ورزش میکنم👌

ایول دا👏👏👏👏👏💃💃💃