2777
2789
عنوان

راهی برای چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 54 پست
خواهش گلم.درضمن خیلی وقتها هست ک نخوردن دال بر لاغری نیست.مشغله فکری وناراحتی درگیری ذهنی هم باعث لا ...

چقدر درسته حرفت منم خیلیییییی استرسیم 

خودمم بخام خوب باشم بقیه نمیزارن اذیت میکنن😞

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !
مخصوصا اینک شوهرت قدش ۱۹۷ باشه وزنش ۱۱۹ 😐منو تصور کن فقط

اوه اوه مراقب خودت باش،به یه فوتش بندی😂

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر درسته حرفت منم خیلیییییی استرسیم  خودمم بخام خوب باشم بقیه نمیزارن اذیت میکنن😞

ببین اینقدک من از خانواده شوهرم حرف میشنوم اون نمیشنوه ولی بیخیال هرچی حرفم.اصلابه هیچ حرفی اهمیت نده

اللهم عجل لولیک الفرج
اوه اوه مراقب خودت باش،به یه فوتش بندی😂

اتفاقا خیلی تخسم میزنمش ولی نمیدونم چرا چاق نمیشم 😂

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !
ببین اینقدک من از خانواده شوهرم حرف میشنوم اون نمیشنوه ولی بیخیال هرچی حرفم.اصلابه هیچ حرفی اهمیت ند ...

واقعا سخته درسته تو درک بالایی داری ک انقد صبوری 

واقعا سخته درسته تو درک بالایی داری ک انقد صبوری 

درکت میکنم.همه آستانه تحملشون مث هم نیست.داداش شوهرم بازنش همیشه بهم میگن هیچ انسانی رو زمین به صبوریت ندیدیم

اللهم عجل لولیک الفرج

[QUOTE=173254010]درکت میکنم.همه آستانه تحملشون مث هم نیست.داداش شوهرم بازنش همیشه بهم میگن هیچ انسانی رو زمین به صبور ...[/QUOTE

درسته ادما الکی صبور نمیشن تاریخچه زندگیشون خیلی بالاوپایین میکشن ک ب این نقطه میرسن 😔

[QUOTE=173254010]درکت میکنم.همه آستانه تحملشون مث هم نیست.داداش شوهرم بازنش همیشه بهم میگن هیچ انسان ...

دقیقا.بهت بگم اون بلایی ک خدا برام نازل نکرده باشه نیست.از وقتی ۴سالم بوده بامشکلات بزرگ شدم تا الان

اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا.بهت بگم اون بلایی ک خدا برام نازل نکرده باشه نیست.از وقتی ۴سالم بوده بامشکلات بزرگ شدم تا الان

خاهر منم مث شماست یاد اون افتادم..ما ته تغاریا اکثرا دیر ب حرفای خواهر بزرگامون میرسیم ...ادمایی مث شما همیشه ام ساده ان خوشرو ...همه چی سخت شده خدابهت سلامتی و شادی بده 

خاهر منم مث شماست یاد اون افتادم..ما ته تغاریا اکثرا دیر ب حرفای خواهر بزرگامون میرسیم ...ادمایی مث ...

سلامت باشی.ممنون عزیزم.ولی من ازبچگی ازنعمت سلامتی محروم بودم.بازم ناشکرنیستم.راضیم به رضایش.پناه به خودش.دوتاخواهر دارم مث اونام حرف گوش کن نیستن.به خصوص کوچیکه.هزارباربهش گفتم جواب پدرشوهرمادرشوهرتو نده مگ‌ گوش میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج