چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم خداییش خیلی کیف میده ها این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی
تا جایی که من میدونم کادو و سبد میوه و کله قند و انگشتر نشون فکر کنم هدیه میارن برا عروس.بعد فامیلای داماد با فامیلای عروش اشنا میشن.بعد مهریه و شیربها و اینارو مینویسن
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم خداییش خیلی کیف میده ها این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی
بله رو گرفتن دیگه میان رسمیش میکنن ، بزرگترها جمع میشن ، مهریه رو مینویسم و رسمها و شیر بهارو .... عروس خانم هم چایی رو میبره
عروس یه تیپه خفن نامزدی هم میزنه ،انگشتر دستت میکنن و...
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
مهریه و اینارو فکر کنم همون موقع خواستگاری مشخص میکنن.روز بعله برو مهریه و شیربهارو مینویسن بزرگترای فامیل
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)