2777
2789

سلام بچه ها خوبید خوشید سلامتید

یه سوال داشتم 

جلسه بله برون که میرن چیکار میکنن

عروس خانم چایی میاره بعدش چیکار میکنن

کمی از تجربیاتتون بگید

لطفا مسخره نکنید تا حالا تو اینجور جلسات نبودم😐😂

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر حالت مهمونی داره بزرگترای فامیل دوطرف دعوتن خونه بابای دختر و یجورایی دارن وصلتو علنی میکنن ، درمورد مهریه شیربها و اینام صحبت میشه

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

چند تا بزرگتر جمع میشن در مورد مهریه و زمان عقد و عروسی صحبت میکنن 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

تا جایی که من میدونم کادو و سبد میوه و کله قند و انگشتر نشون فکر کنم هدیه میارن برا عروس.بعد فامیلای داماد با فامیلای عروش اشنا میشن.بعد مهریه و شیربها و اینارو مینویسن 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
بله رو میبرن

همین😐😂

کلی فامیل داماد میان واسه یه بله

دیگه چه اتفاقی میفته

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

والا ما قرارهامون رو گذاشته بودیم بله برون یه جور آشنایی فامیلها بود گل و کیک و انگشتر آوردن چایی پن نیاوردم شبیه جشن نامزدی گرفتیم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

درباره مهریه حرف میزنن انگشتر دست دختر میکنن روسری سرش میکنن چادر عقد و براش میبرن قند میشکنن شیرینی پخش میکنه عروس خانوم بعدش عکس میگیرن

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

بله رو گرفتن دیگه میان رسمیش میکنن ، بزرگترها جمع میشن ، مهریه رو می‌نویسم و رسم‌ها و شیر بهارو .... عروس خانم هم چایی رو می‌بره 

عروس یه تیپه خفن نامزدی هم میزنه ،انگشتر دستت میکنن و...

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

ما زنونه مردونه کرده بودیم😅

تو قسمت آقایون داشتن واسه مراسم و جهیزیه و اینا برنامه ریزی میکردن

تو قسمت خانوما هم بزن و برقص بود و واسه خودمم چادر و روسری و انگشتر آورده بودن

همسرم هم تو قسمت خانوما بود🙂

بله میبرونن🤣 مهریه تعیین میکنن..نشون میارن

مهریه و اینارو فکر کنم همون موقع خواستگاری مشخص میکنن.روز بعله برو مهریه و شیربهارو مینویسن بزرگترای فامیل

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)