اول از همه اينكه من دير به بلوغ رسيدم تقريبا ١٣يا ١٤سالگي پريود شدم و بدنم موهاي زائد در آورد و پريوداي منظمي نداشتم كه بعد از چن سال ميشد ك من ٥ماهم پريود نميشدم يهو يه پريود شديد ميشدم اطرافيانم گفتن طبيعيه و ازدواج كني درست ميشه همين شد ك من دير به دكتر رفتم خلاصه دكتر كه رفتم با آمپول و قرص تا چن وقت اوكي بودم دوباره روز از نو روزي از نو كه با يه دكتر طب سنتي آشنا شدم و از اونجايي ك ميگن اين بيمارس درمان قطعي نداره اين خانوم گفتن من درمانت ميكنم دارو هاي گياهي ب من گفتن ك تا ٦ماه بايد مصرف ميكردم و بادكش و حجامتم برام انجام دادن الآن حدود يك سالو نيم از درمان ميگذره و من پريودام منظم شد و مشكل خاصي ديگه ندارم چند ماهي ميشه ك عروسي كردم انقدر خوندم تو ني ني سايت كه كسايي ك اين مشكل رو داشتن سخت باردار شدن يا نشدن ترسيدم ٢٤سالم هس بنظرتون بهتره كي اقدام كنم ميدونم فعلا زوده ميترسم دير بشه بچه دار نشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب منم میگن باردار شی خوب میشه ولی خب تا درمون نشه ک نمیشه
موهای زاعدت رفع شد؟؟
اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁 دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
مثلنتصمیم گرفتی شش ماه دیگ اقدام کنی باید چهارماه زودتر اقدام کنی چون بارداری اول معمولا چن ماه طول میکشه ک ج بده
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
از ديشب كه به همسرم گفتم ميگه برا بچه دار شدن زوده نهايت بچه دار نميشي ديگه استرس نداره ك بعد هي به ...
بنظرم اقدام کن
منم ۲۴ ام اقدامیم
تا باردار شیم و ۹ ماه بگذره و اینا رفتیم تو ۲۶ خوبه دیگ
اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁 دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤