اول از همه اينكه من دير به بلوغ رسيدم تقريبا ١٣يا ١٤سالگي پريود شدم و بدنم موهاي زائد در آورد و پريوداي منظمي نداشتم كه بعد از چن سال ميشد ك من ٥ماهم پريود نميشدم يهو يه پريود شديد ميشدم اطرافيانم گفتن طبيعيه و ازدواج كني درست ميشه همين شد ك من دير به دكتر رفتم خلاصه دكتر كه رفتم با آمپول و قرص تا چن وقت اوكي بودم دوباره روز از نو روزي از نو كه با يه دكتر طب سنتي آشنا شدم و از اونجايي ك ميگن اين بيمارس درمان قطعي نداره اين خانوم گفتن من درمانت ميكنم دارو هاي گياهي ب من گفتن ك تا ٦ماه بايد مصرف ميكردم و بادكش و حجامتم برام انجام دادن الآن حدود يك سالو نيم از درمان ميگذره و من پريودام منظم شد و مشكل خاصي ديگه ندارم چند ماهي ميشه ك عروسي كردم انقدر خوندم تو ني ني سايت كه كسايي ك اين مشكل رو داشتن سخت باردار شدن يا نشدن ترسيدم ٢٤سالم هس بنظرتون بهتره كي اقدام كنم ميدونم فعلا زوده ميترسم دير بشه بچه دار نشم
ان شالله ب حق این شبهای عزیز خدا دامنتو سبز و دلتو خوش کنه عزیزم آدم با امید زندست توکلت بخدا ...
دیگه خسته شدم . همین الان دراز کشیدم کیسه آب گرم رو شکممه . ی ساعت پیش دوتا امپول دور ناف زدم ی آمپول هم ب بازوم . دیگه وارد سیکل آی وی اف شدم . طبیعی نشد .
دیگه خسته شدم . همین الان دراز کشیدم کیسه آب گرم رو شکممه . ی ساعت پیش دوتا امپول دور ناف زدم ی آمپو ...
عزیزم میدونم خیلی سخته ..چشم انتظاریش بدتره
درکت میکنم ولی ان شالله آی وی اف جواب میده و صاحب اولاد سالم صالح میشی نگران نباش
اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁 دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
ن اصلا اينجوري نيس منكه تو گروهشم اكثرا سوال ميكنن جواب ميده بيويش بگو راهت دوره شايد راهنمايي كرد
مرسی عزیزم ان شالله هر چی از خدا میخای بهت بده
کاش منم نتیجه بگیرم مثل شما و پری هام منظم بشن
قبل سقط خوب بود حداقل هرماه میشدم ولی الان دیگ دوماه یبار سه ماه یباره خسته شدم بخدا
اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁 دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤