2777
2789
عنوان

بنظرتون كي اقدام به بارداري كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست
ان شالله ب حق این شبهای عزیز خدا دامنتو سبز و دلتو خوش کنه عزیزم  آدم با امید زندست توکلت بخدا ...

دیگه خسته شدم . همین الان دراز کشیدم کیسه آب گرم رو شکممه . ی ساعت پیش دوتا امپول دور ناف زدم ی آمپول هم ب بازوم . دیگه وارد سیکل آی وی اف شدم . طبیعی نشد . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگه. باردار نمیشم . برو پیگیر شو ک اگه خدایی نکرده مشکلی داری دارو رو شروع کنی . از هین اول زی ...

انشالا ك هر چه زودتر دامنت سبز بشه عزيزم

پسرم عشقم دخترم دنيام 
باشه عزیزم ممنون 😘😘ولی احتمالا بخاطر ویزیت جواب سوالامو نمیده 

ن اصلا اينجوري نيس منكه تو گروهشم اكثرا سوال ميكنن جواب ميده بيويش بگو راهت دوره شايد راهنمايي كرد

پسرم عشقم دخترم دنيام 
دیگه خسته شدم . همین الان دراز کشیدم کیسه آب گرم رو شکممه . ی ساعت پیش دوتا امپول دور ناف زدم ی آمپو ...

عزیزم میدونم خیلی سخته ..چشم انتظاریش بدتره 

درکت میکنم ولی ان شالله آی وی اف جواب میده و صاحب اولاد سالم صالح میشی نگران نباش

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
ن اصلا اينجوري نيس منكه تو گروهشم اكثرا سوال ميكنن جواب ميده بيويش بگو راهت دوره شايد راهنمايي كرد

مرسی عزیزم ان شالله هر چی از خدا میخای بهت بده 

کاش منم نتیجه بگیرم مثل شما و پری هام منظم بشن 

قبل سقط خوب بود حداقل هرماه میشدم ولی الان دیگ دوماه یبار سه ماه یباره خسته شدم بخدا 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤