2777
2789
عنوان

هر کی دلیه بیاد تو^^

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واخ  از طرف من یدونه مادرشوهرتو ببوس❤😂🙈

کرونا هست کرونا میگیری 🥺🥺🥺 دلم نمیاد ایشالا بعدا 😘

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 
همه یه روز میرن هزار بارم قول داده باشن نمیرن! هر شروعی واس خودش یه پایانی داره🙂

والاااا تابحال جرئت نکردم بهش فکر کنم😆

ولی خدا که همیشه هست بقیش حله❤❤

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤
سر زد از افق مهر خاوران فروغ دیده حق باوران😂😂 منم این یادم اومد

۲۲ بهمن روز آزادی ما روز شکست دشمن😄

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
میخوام برم پفک بخرم حال ندارم  بینیمم داره میسوزه نمیدونم چرا اه

به صدای خش خش خوردنش فکر کن

یا علی بگو بلندشو❤

بینیت داره میسوزه؟؟😂😂ضایع مایع که نشدی جایی؟😂😂

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤
به صدای خش خش خوردنش فکر کن یا علی بگو بلندشو❤ بینیت داره میسوزه؟؟😂😂ضایع مایع که نشدی جایی؟😂😂

🤤🤤😋😋😋 

پس یا علی 🚶🚶 

نه خواهر😂😂😂فک کنم یه مرضی چیزیه😑

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘