2777
2789
عنوان

هر کی دلیه بیاد تو^^

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 126 پست
مث خولا رو پله برقیا نزدیک بود بیفتم اونم مث اسب دهنشو باز کرده بود میخندید😒😒😒بهترین لحظه ی زندگی ...

😂😂😂 همه ما خانما مشابه ایمم

بهترین لحظه زندگی من وقتیه که همسرمو حرص میدم اخ کیف میکنم😂😂

حالا خوبه نیوفتادی😅

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤
      خیلی حس بدیه تنهایی جوری تنها باشی خودتو داشته باشی خودتو بغل کنی

والا عزیزم هرکار کنیم باز تنها کسی که همیشه هست خودمونیم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 همه ما خانما مشابه ایمم بهترین لحظه زندگی من وقتیه که همسرمو حرص میدم اخ کیف میکنم😂😂 حالا ...

🤣👌

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
تو کز مهنت دیگران بی غمی نشاید نهند اسمت ک ادمی😃 همین یادم اومد

سر زد از افق مهر خاوران فروغ دیده حق باوران😂😂

منم این یادم اومد

مامانم دیابت داره فشار خون داره کبد چرب و مشکل قلب داره با همه ی اینا کرونا گرفته شصت درصد ریه اش در ...

انشالله خدا از هیچکی این نعمتو نگیره

ازاوناییم که گرفته بیامرزتشون

انشالله به حق صاحب این شبا خوب میشن❤

والا عزیزم هرکار کنیم باز تنها کسی که همیشه هست خودمونیم..

همه یه روز میرن هزار بارم قول داده باشن نمیرن! هر شروعی واس خودش یه پایانی داره🙂

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]

میخوام برم پفک بخرم حال ندارم 

بینیمم داره میسوزه نمیدونم چرا اه

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

اسی جون برا تاپیک اخرم گزارش میزنی?😍😍😍😍😍😍

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
منتظر نشستم شوهرمو مادر شوهرم بیان چای بخوریم 😊

واخ 

از طرف من یدونه مادرشوهرتو ببوس❤😂🙈