2777
2789
عنوان

هر کی دلیه بیاد تو^^

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 126 پست
از الان دارم تیکر بارداریتو میبینممممم❤😍 خدایا زود زود زود زود به برکت اسمش و حق خانم فاطمه یک نی ...

خداکنه، خیلی مهربونی انشاالله هرچی میخوای خانم فاطمه زهرا بهت بده که با دعات خوشحالم کردی 😍❤️❤️❤️❤️😘😘😘

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا دبیرستانی ام کلاس دهمم ۱۵ سالمه مجردم هبچ علافی😂 تو چی مجردی ؟

😂😂😂نه عزیزم متاهلم

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤
خوشبخت باشی😂❤️

عزیزممم شمام نیمه گمشدت پیداشه شوهرت بدیم از علافی دربیای.😂😂اگه عین من باشی که باز علافی❤😂

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤