2777
2789
عنوان

هر کی دلیه بیاد تو^^

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 126 پست
میخوام بگما حال تایپ ندارم 😁

دورت بگردم تایپم حال تورو نداره😂😂

میگم دیگه اونایی حال ندارن یکم راهنمایی کنن ادامشو خودم حدس میزنم❤😉

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤

تو کز مهنت دیگران بی غمی نشاید نهند اسمت ک ادمی😃

همین یادم اومد

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم دیابت داره فشار خون داره کبد چرب و مشکل قلب داره با همه ی اینا کرونا گرفته شصت درصد ریه اش درگیره اکسیژنه خونش 72 خیلی پایینه شب و روزم یکی شده دارم دق میکنم. سلامتی مادر و حضورش نعمته فقط همین

خوشگلا اینو گزارش میزنن لطفا ممنونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5740950/یه-کار-خیلی-وحشتناکی-کردم-تا-اخر-عمر-عذاب-وجدان-ولم-نمیکنه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

دعوتین تاپیک اخرم 

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
شوهر ندارم مادر شوهر ندارم بای😕هیچی ندارم لیاقت ندارم لیاقتم تنهاییه بخدا اگ تنهاییم پا داشت اونم م ...

وووییی دلت چقدررررر پره 

عزیزم همه ما از وقتا داشتیممم

اصلا از تنهایی بگو از تنهایی دربیایم😂

والا چی بگیم ....از شوهری که همیشه افسردست ،،یا مادرشوهری که نیست .....واقعا هیچکس نیست 

خودت که هستی خودتوووو عشقه❤

منتظر نشستم شوهرمو مادر شوهرم بیان چای بخوریم 😊

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 
جدی؟😍😂 منو از کجا میشناسی اعلام کن زود تند سریع      

یدونه شور محشر که بیشتر نداریم😂❤