2777
2789
عنوان

صرفاجهت خنده بپاچین توش خسته شدم ازبس گفتن خیانت دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا .با مامانت بگو یه شب بیاد بکشتت پایین ترست بریزه

مامانم نیس اینجا

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
خخخخخخ

والامواظب خودت باش  

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

حالااگ تاپیک خیانت بودببین چ جورگردن خوردمیکردن میومدن   

توجه کردید اینجا همه با خانواده ی شوهرشون درگیری دارن.ایناکه خودشون لوس میکنن واسه خانواده ی شوهر شم ...

والامن ی بارواسع شوهرم خودمولوس کردم نتیجش شدی تخم مرغ ک خوردشدتوسرم اهل این چیزانیسیم  

😎😎😎😎😎معلومه امضامو هنوز نخوندی

ب لطفت همه روخوندم روالع  

یارو تاپیک میزنه با خواهرشوهرم دعوام شده صدنفر میرن نگاه کنن ببینن چیشده و نظر بدن.انگار انتخابات ریاست جمهوریه آمریکاست از اینا نظر آخریه میخان

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
توجه کردید اینجا همه با خانواده ی شوهرشون درگیری دارن.ایناکه خودشون لوس میکنن واسه خانواده ی شوهر شم ...

ن بابا من خاهرشوهرمو قد خری میزنم😂😂

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
موافقم👍

والاآدم میخادشادباشع نمیشع حالاچسی بیابگوخاهرشوهرم جرم داده ببین چن نفرمیان

ن بابا من خاهرشوهرمو قد خری میزنم😂😂