2777
2789
عنوان

خانومای متاهل به ما مجردا کمک کنید

305 بازدید | 30 پست

بیاید بگید از انتخاب همسرتون راضی هستید؟ اگر برگردید عقب چه خطاهایی رو تو انتخاب همسرتون انجام نمیدید؟ به نظرتون چطوری میشه قبل از ازدواج شناخت مطمئنی از شخص مقابل پیدا کرد و به چه مواردی باید توجه کرد؟ اگر تاکتیکی یه دستی چیزی هم بلدید در این مورد آموزش بدید ممنون میشم 😃

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه زنا همسرشونو انتخاب میکنن که میگی از انتخاب همسرت راضی هستی؟🤔

یعنی چی یعنی خانوما همسر انتخاب نمی کنن؟😐 همینجوری هرکی اومد باهاش ازدواج می کنن میرن؟😐😐😐

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

پسرا میان خواستگاری دخدرا 

دخدرا هم باید یکیشون انتخاب کنن دا 

پسر تو چقد خلی اخه😒😑

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]

پ ن پ 

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری
در مورد خانواده اش خوب تحقیق کن  فکر نکن فقط خود شخص مهمه  پدر مادرش هم مهم هستن ...&nbs ...

ممنون عزیزم حتما

من راضی ام 

یک سال دوست بودیمو همدیگرو شناختیم

من چند سری با دوستام یا دوستاش رفتیم بیرون خیلی به برخورداش دقت میکردم ؛ در مورد چجوری زندگی کردن و چقدر خرج کردنم زیاد حرف میزدم باهاش که ببینم نجیب هست یا نه 

بعد که مطمعن شدم دلش با منه و طرز فکرشم مطابق خواسته های منه روز به روز بیشتر عاشقش شدم

شادم که تقدیر من اینگونه رقم خورد ... شاعر بشوم از تو چشمت بنویسم 😍♥️😘

پول رو دست کم نگیر

اگه طرف خونه نداشت قبول نکن تو این دوره زمونه یا از اول باید داشت یا کلا قید رفاه رو‌زد

فاز عشق و عاشقی برندار . طرف مقابلت همینکه به دل بشینه کافیه. دنبال چهره و قد و تیپ نباش

حتما دوره آشنایی رو طولانی کن و سریع به اطرافیان نگو 

زود عقد نکن و مهریه بالا نگو به جاش حق طلاق و حضانت بگیر

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم